Staveley benekter lekkasje

Amanda Staveley nekter for å ha lekket et fortrolig dokument fra Tom Hicks til pressen, og DIC forventer ingen problemer med å fullføre overtakelsen av George Gilletts aksjer.

DIC regner med at overtakelsen av 49% av George Gilletts aksjer i Liverpool FC går i orden, trass i Tom Hicks sitt raseriutbrudd mot forhandlingslederen Amanda Staveley i kveld. Hicks beskylder som kjent Staveley for å ha lekket et fortrolig dokument til pressen.

DIC forventer fortsatt at representanter for Hicks vil møte i Dubai tidlig i neste uke for å enes om en avtale for delt eierskap av Liverpool FC.

Amanda Staveley skal kategorisk ha nektet for ha lekket det nevnte brevet fra Hicks til pressen, og en kilde som står DIC sin forhandlingsdelegasjon nær uttaler følgende til Press Association i kveld:

- Dette brevet har ikke blitt lekket til media av DIC eller noen i vårt forhandlingsteam. Vi forventer ikke noen form for problemer i forbindelse med møtet i neste uke, og vi forventer å fullføre kjøpet av George Gilletts aksjer.

Det var for øvrig en stor amerikansk delegasjon til stede i direktørboksen på Anfield under ettermiddagens kamp mot Newcastle, inkludert medlemmer av familien Hicks. TV-kameraene zoomet blant annet inn Alex Hicks, som satt ved siden av Englands landslagssjef Fabio Capello.

Inter vant også sin generalprøve
I likhet med Liverpool vant også Inter enkelt sin generalprøve før tirsdagens storkamp på Giuseppe Meazza stadion. Serie A-lederen slo Reggina 2-0 på hjemmebane. Zlatan Ibrahimovic satte inn et straffespark etter 14 minutter, mens den argentinske venstrebacken Nicolas Burdisso gjorde 2-0 etter 34 minutter.