Steven og Sami runder 300

Steven Gerrard og Sami Hyypiä vil begge spille sin ligakamp nummer 300 om de slipper til mot Blackburn. Duo hos gjestene kan miste kampen. Liverpool keeperskole og trenerkurs i Oslo i juni.

Steven Gerrard og Sami Hyypiä vill begge spille sin ligakamp nummer 300 for Liverpool dersom de blir involvert mot Blackburn på søndag. Gerrard startet sin Liverpool-karriere i november 1998, da han kom inn helt på tampen av en 2-0 seier mot nettopp Blackburn på Anfield. En repetisjon av det resultatet i jubileumskampen hadde neppe noen røde hatt noe i mot.

Sami Hyypiä, som nylig skrev under på en ny ettårskontrakt med Liverpool, debuterte borte mot Sheffield United i august 1999. De øvrige tre i den bakre fireren den dagen var for øvrig Vegard Heggem, Jamie Carragher og Dominic Matteo.

41 spillere i klubbens historie har spilt flere ligakamper en den jubilerende duoen. Jamie Carragher er den eneste i dagens tropp med flere ligakamper. Han står bokført med 356 per dags dato.

Duo tvilsom for Blackburn
Blackburn-spiss Jason Roberts må gjennom en test på en lyskeskade foran søndagens kamp på Anfield. Midtbanespilleren David Dunn er også tvilsom til kampen, etter at han sto over 1-1 kampen mot Tottenham forrige helg grunnet et kneproblem. Dunn vil også gjennomgå en sen test.

Liverpool keeperskole og trenerkurs i Oslo i juni
Hafjell Hunderfossen Arrangement Service opplyser i dag til liverpool.no at de i tillegg til de tidligere annonserte fotballskoler de i samarbeid med Liverpool Football Academy kan tilby i Norge til sommeren, vil lansere en spennende nyhet. Det dreier seg om en egen keeperskole og et eget trenerkurs, som blir holdt i Oslo i perioden 6-8.juni. Arrangementet vil foregå på Valle, og er som nevnt i samarbeid med trenere fra Liverpools akademi.

Ytterligere opplysninger om keeperskolen og trenerkurset, samt priser og påmeldingsskjema, finner du ved å klikke på denne linken.