StevieG lot seg inspirere av The Kop

Steven Gerrard takker The Kop for at han ble matchvinner mot Middlesbrough i dag. Liverpool topper nå Premier League foran søndagens kamper.

Matchvinner Steven Gerrard sier til liverpoolfc.tv at The Kop inspirerte ham til å score vinnermålet mot Middlesbrough i ettermiddag. Kapteinen sendte Liverpool til topps på tabellen, som det eneste laget i Premier League med full poengpott etter dagens kamper. Scoringen som vant kampen kom fire minutter på overtid.

- Når du spiller mot The Kop kan du føle at publikum hjelper laget. Det er en flott følelse. Det er disse vi spiller for. Stemningen var øredøvende mot slutten, uttaler scouseren.

- Supporterne var veldig tålmodige mot oss, selv når ting ikke gikk slik vi ønsket. Middlesbrough spilte bra og fortjente kanskje å få med seg poeng fra kampen. Men vi viste karakterstyrke og holdt det gående til siste fløytesignal.

- Vi har jobbet for å skapte en positiv lagånd som skal hjelpe oss å slå de mindre klubbene, og vi fikk gjennombruddet takket være Jamie Carragher. Jeg må innrømme at jeg ble en smule overrasket, da han ikke scorer så mange mål. Men det var et godt skudd, selv om det forandret retning i en forsvarsspiller.

Gerrard innrømmer ellers at han ikke føler seg helt komfortabel etter lyskeskaden ennå.

- Jeg vil si at jeg er bare 70-80% for øyeblikket, men jeg jobber hardt på trening for å komme i form.