Stoke-kampen på Canal+

Liverpool-Stoke sendes direkte på Canal+ Sport 1 20. oktober. Robbie Fowler har kommet til enighet med Blackburn om en korttidskontrakt. András Simon uttatt på Ungarn U19.

Canal+ bekrefter at Liverpool-Stoke vil bli vist direkte på Canal+ Sport 1 lørdag 20. september kl. 16.00. Det blir studiosending fra cirka klokken 15.35, så fort Sunderland-Middlesbrough er ferdigspilt.

Blackburn og Fowler enige
Robbie Fowler har kommet til enighet med Blackburn om en korttidskontrakt. 33-åringen har trent med Rovers etter at han forlot Cardiff i sommer.
- Vi har i prinisppet blitt enige om en kontrakt på tre måneder der han får betalt etter hvor mye han spiller. Vi håper å få det i orden innen slutten av uken, uttaler Blackburns formann John Williams.

- Hvis vi baserer oss på det, og får han registrert, så vil han være tilgjengelig mot Arsenal på lørdag dersom manageren ønsker det.

Simon på Ungarn U19
András Simon har kommet med i Ungarns U19-tropp til en firenasjonersturnering i Serbia. Ungarn møter Israel søndag 14. september, Serbia mandag 15.september og Montenegro onsdag 17. september.