Stoke ønsker seg både Carson og El Zhar

Stoke City skal vurdere å gjøre et dobbeltraid og kjøpe både Scott Carson og Nabil El Zhar fra Liverpool. Kun personlige betingelser gjenstår før Peter Crouch er Pompey-spiller.

Liverpool Daily Post melder at nyopprykkede Stoke City ønsker å kjøpe både Scott Carson og Nabil El Zhar fra Liverpool. Deres manager, Tony Pulis, skal følge situasjonen til sisteskansen og marokkaneren med argusøyne, og vil trolig forhøre seg om mulighetene for å kunne sikre seg spillerne med det aller første.

Daily Post tror at det er langt mer realistisk at Stoke klarer å prise El Zhar bort fra Anfield enn Carson. Lokalavisen synes å mene at den ferske Premier League-klubben ikke har råd til å betale det Liverpool forlanger for målvakten.

Kun personlige betingelser gjenstår for Crouch
Liverpoolfc.tv melder at det nå kun gjenstår for Peter Crouch og Portsmouth å bli enige om spissens personlige betingelser før Crouchy offisielt er Pompey-spiller.

Manager Rafael Benitez er stolt over fremgangene Crouch har gjort i Liverpool.

- Jeg er stolt over fremgangen han har hatt. Folk var meget tvilende til ham etter at han ikke gjorde mål på sine første 14 kamper for klubben eller noe slikt. Men han viste omsider sine kvaliteter, og viste hvilken god spiller han var.

- Vi skilles som gode venner. Jeg har snakket med ham og hans agent. Kommer han til enighet med Portsmouth, vil det være perfekt for alle parter.

- Pressen satte en prislapp på £7M på ham. Derfor sa jeg £15M for å beskytte klubben. Men vi må også respektere spillerens ønske. Nå har vi blitt mer eller mindre enige om et overgangsbeløp, så nå gjenstår det bare at spilleren snakker med Portsmouth og finner en løsning.