Stolt Rafa før møte i Madrid

Liverpools manager ser fram til en spesiell kveld, hvor han skal lede de røde til en kamp i Champions League i sin hjemby Madrid.

Fernando Torres for intet gjensyn med sin tidligere klubb Atletico Madrid når Liverpool gjester Vicente Calderon på onsdag kveld, men det er likevel nok av poenger til kampen. Et av dem er at Rafael Benitez kommer tilbake til sin hjemby, og Rafa sier han er stolt over å kunne lede et lag i Mesterligaen foran sitt folk. Han tenker også tilbake på sin avdøde far, som fulgte Atletico.

- Det er et spesielt øyeblikk for alle som kommer til sin hjemby med sitt lag, forteller Benitez til Liverpool Echo.

- Det ville ha vært viktig for Fernando da Atletico Madrid var hans klubb, og for meg vil det være viktig fordi min familie holder til i Madrid og det er hvor jeg er fra. Jeg vil være virkelig stolt over å komme tilbake dit som manager for Liverpool Football Club.

- For meg er det noe stor å kunne være hos en slik stor klubb, men å kunne spille Champions League fotball i Madrid er bare utrolig.

- Min forbindelse er med Real Madrid, men min far var en fan av Atletico Madrid slik at jeg har stor respekt for dem.

- Min far spurte meg alltid hvorfor jeg støttet Real, da de alltid vant så mye og egentlig ikke behøvde min støtte. Han sa at det ville være bedre å holde med Atletico. Han hadde så mye lidenskap for dem.

- Jeg tror folk i Madrid vil ha respekt for vårt lag, og det er uansett allerede mange i Spania som følger vårt lag.

- Det er dem som har Atletico som sitt lag nummer en og Liverpool som lag nummer to, og det er det samme med Real Madrid.