Stolt Torres

Ydmyk Fernando Torres gleder seg over å ha vært førstemann med to hattrick på rappen foran The Kop på over 60 år. Lårhøne for Javier Mascherano.

- En stor ære
Jack Balmer scoret tre hattrick i rekkefølge i november 1946, på veien til et ligamesterskap for Liverpool. To av disse kom på Anfield. Med tre mål mot Middlesbrough for halvannen uke side og tre nye fulltreffere mot West Ham i går gjentok Fernando Torres bedriften foran The Kop.

Spilleren selv sier at han er stolt, men takker samtidig alle i klubben for hjelpen, på en kveld hvor han var tvilsom til bare noen timer før avspark på grunn av et mageonde.

- Jeg fikk først vite om rekorden like etter kampen og det er en stor ære for meg, smiler Fernando til Liverpool Echo.

- Denne klubben har en vidunderlig historie, og det er spesielt å kunne få være en del av den. Dette er noe jeg er veldig stolt av.

- Denne rekorden er imidlertid for hele klubben, siden det ville vært umulig for meg å score målene hvis det ikke hadde vært for mine lagkamerater, manageren, trenerstaben, alle.

- Det var utrolig. Brølet fra publikum var fantastisk og gjorde at nakkehårene mine reiste seg. Jeg føler meg heldig og også ydmyk over å bli elsket av publikum, men jeg ønsker å si at jeg også elsker dem. De har støttet meg helt siden jeg kom til klubbe og jeg ønsker å fortsette å score mål for dem.

- Fernando sa at han ønsket å spille og det var det viktigste, forteller Rafael Benitez etter at det hadde vært rapporter om at spissen ville miste kampen p.g.a. problemer med magen. - Vi trodde kanskje ikke at han ville bli klar, men han forsikret meg om at han var i orden og gikk ut på banen og beviste det.

- Å score hattrick i to hjemmekamper på rad er en fantastisk prestasjon og alle i klubben er stolte over det. Fernando er brennhet om dagen.

Javier Mascherano ble tatt av banen i sluttsekundene i går, da argentineren fikk en kraftig smell i en sammenstøt med Mark Noble hos West Ham og som ga motstanderen et gult kort. Liverpool bekrefter i dag at Javier har fått en kraftig lårhøne og vil bli undersøkt av medisinsk personell i dag.