Stopperduo går for gruppeseier

Både Jamie Carragher og Daniel Agger går for gruppeseier. Agger synes laget spilte langt fra godt nok i går. Carragher skryter av et godt Marseille-lag.

Andreplass i gruppen er ikke god nok for Jamie Carragher, som sikter seg inn på gruppeseier i gruppe D. Liverpool og Atletico Madrid er allerede klare for utslagsrundene i Champions League, før siste spilledag.

- Du ønsker å kvalifisere deg så fort som mulig, og kanskje burde vi gjort det en kamp tidligere. Jeg vet ikke hva manageren tenker om den siste kampen, men vi vil prøve å vinne gruppen. Det viktigste er at vi er videre, men uansett hvilken liga Liverpool er i, så ønsker man å vinne den, sier Carragher til uefa.com.

Han får støtte av Daniel Agger, som har omtrent de samme tankene rundt gårsdagens kamp.

- Det er vanskelig å forklare gårsdagen. Vi må innrømme at det ikke var bra nok. Vi drepte ikke kampen, det var vår feil og langt fra godt nok. Likevel, vi har enda en kamp å fokusere på i Champions League, og ønsker fortsatt å vinne gruppen, sier dansken til Eurosport.

Jamie ser ingen spesiell forskjell på å møte et lag som kommer på andreplass i en annen gruppe foran en gruppevinner.

- Det betyr ingenting hvem vi møter i neste runde. Det vil kanskje være littegrann enklere om man møter et lag som ender på andreplass, men du vet aldri. Det er vanskelig å si, for alle de beste lagene er i Champions League.

Liverpools visekaptein tar seg også tid til å skryte av et Marseille som spilte god fotball på Anfield i går kveld.

- Av og til må man bare gi motstanderen skryt. De er et godt lag, Vi har spilt mot dem noen ganger nå. De slo oss hjemme 1-0 i fjor, og de spilte veldig bra i år. Det virker som vi spiller bedre mot dem på bortebane, for her har de skapt problemer for oss, og du må bare skryte av hvordan motstanderen spilte, avslutter Carragher.