Stor stemning på Rockefeller

Ca. 900 supportere innenfor. Auksjon, ShareLiverpoolFC, Quiz og Det Betales. Oppladning i Saras telt i dag. Torres får overrekt prisen som ”Årets Spiller”. Kampstart kl. 19.00.

Det var stor stemning på supportertreffet på Rockefeller i går. Ca 900 personer var innom. Rogan Taylor fra ShareLiverpoolFC kom og holdt et innlegg vedrørende status for denne organisasjonen. Det ble også avholdt Ray of Hope-auksjon og Quiz. Våre samarbeidspartnere var på plass med stands. Det hele ble avsluttet med konsert av Det Betales.

Etter det vi erfarer landet spillere og ledere trygt i Oslo, og er klare til kamp mot Vålerenga på Ullevaal i kveld kl. 19.00. Portene åpnes 1,5 time tidligere. LFC skal ha en lukket trening på formiddagen. Vi andre møtes i Spikersuppa. Her åpner Saras Telt dørene for oss klokken 11.00, og det blir garantert stinn brakke.

For alle som ikke har billett eller anledning til å møte opp, så gjentar vi at kampen sendes direkte på TV2 fra kl. 18.55. Du kan også følge kampen direkte her på liverpool.no, eller velge å få lagoppstilling og scoringsvarsel tilsendt din mobiltelefon. Send LFC LIVE START til 2180 for denne tjenesten.

Før kampen vil Fernando Torres få overrekt prisen som årets spiller hos LFCSCSB 2007/08.