Storinnrykk fra Waterlooville

Havant and Waterlooville er i ferd med å selge ut sin billettkvote på 6000 billetter til FA-cupkampen på Anfield på lørdag, og ber nå om 2000 billetter til. Amatørene blir også etterforsket av FA.

Havant & Waterlooville skal ha bedt Liverpool om flere billetter til lørdagens FA-cupkamp på Anfield. Amatørlaget var i morgentimene i dag i ferd med å selge ut de siste billettene av den opprinnelige kvoten på 6000 billetter, og klubbsekretær Trevor Brock vil nå be Liverpool FC om enda 2000 billetter. Om han får dette er uvisst, ikke minst av segregeringshensyn.

- Denne kampen fenger folket her nede. Det er utrolig, siteres Brock i Mirror.

Den vesle klubben trekker nå til seg tusenvis av nye fans de ikke visste de hadde. Havant hadde for eksempel under 400 fans på bortekampen mot Swansea i forrige runde, og trekker vanligvis i snitt ikke mer enn 600 tilskuere til sine hjemmekamper.

Joan Byrne i Liverpool FC bekrefter overfor liverpool.no storinnrykket fra Havant & Waterlooville.

- Vi har fått beskjed om at alle busser med Liverpool-supportere må parkere i Utting Avenue og Pinehurst Avenue i forbindelse med denne kampen. Dette på grunn av det store antall busser som vil komme opp fra Havant & Waterlooville, opplyser Byrne.

At busser med Liverpool-supportere ikke får lov til å parkere i Priory Road, gata langs Stanley Park ned mot Goodison, men må bruke Utting Avenue og Pinehurst Avenue, skjer vanligvis kun i forbindelse med kampene mot Manchester United.

Havant blir etterforsket av FA
Havant & Waterlooville har for øvrig havnet på dypt vann hos fotballforbundet i forbindelse med lørdagens cupkamp. De mistenkes for å ha presset inn en utsattkamp foran kampen mot Liverpool, slik at en av deres spillere skal få sone ferdig en suspensjon og dermed kunne spille på Anfield. Det skriver lokalavisen The Argus. Havants assistentmanager, Charlie Oatway, går nå ut og appellerer til FA om å bruke sunn fornuft.

Havant har fått utsatt flere kamper denne sesongen, og har fått satt opp utsattkampen mot Thurrock i morgen kveld. Dermed får forsvarer Justin Gregory sonet sin karantene på en kamp.

- FA etterforsker oss, fordi de mener at vi gjør dette bevisst. Dette skal ha skjedd etter at Justin uttalte til avisene at det var flott at vi fikk satt opp denne kampen nå, slik at han fikk spille på Anfield. Han mente det imidlertid ikke slik. Han er en lokal gutt, som ønsker å spille på Anfield, og han fortjener det, uttaler Oatway.

- Mener FA virkelig at vi planla dette med overlegg? Grunnen til at vi la denne kampen til i morgen kveld er at vi ikke skal bli tvunget til å spille en rekke utsatte kamper mot slutten av sesongen. FA må skjønne situasjonen, og bruke sunn fornuft her, legger han til.