Sulten på ny finale

Gerrard drømmer om finale i Roma. Liverpool bør score først og holde buret rent. Laget må spille bedre enn på lørdag. De røde har mange mulige matchvinnere. 19 lag kvalifisert for gruppespillet.

Steven Gerrard vil holde liv i drømmen om å spille finale i Roma. Da må de røde beseire Standard Liège i kveldens kamp.
- Vi ønsker å komme et steg lengre enn i fjor, og vi har tro på at vi kan klare det, uttaler Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- De var det beste laget for to uker siden. Vi må gi kreditt til dem. Det var en enorm tankevekker, så de kan ikke undervurderes. De har noen store, fysiske spillere som også kan spille litt.

- Vi må sørge for å være bedre enn på lørdag, og se at vi er med. Hvis ikke vil vi gå opp i limingen.

- Det er en stor kamp. Vi må spille veldig bra. Vi vet at vi spiller på hjemmebane, og vi er på et bedre nivå enn for to uker siden. Vi ha tro på at vi skal vinne kampen.

- Spillerstallen er enda sterkere dette året. Vi vet hvor gode vi kan være i Europa med oppgjør over to kamper. Det ville være en utrolig bragd  å reise til Roma og enda en finale, men det er målet vi har satt oss selv.

Gerrard er klar over at det er viktig å holde buret rent. Får Standard Liège et bortemål, så kan belgierne klare seg med uavgjort.
- Et bortemål vil stikke en kjepp i hjulet, så vi må forsvare oss skikkelig. Men vi er i stand til å holde nullen, og vi vet at vi har matchvinnere på laget.

- Vi har selvsagt respekt for motstanderen. Vi har ikke råd til å begynne svakt og komme et mål under. Det ville være katastrofe.

- Det er et visst press, men vi må spille vårt spill. En scoring først vil hjelpe oss til å slå oss til ro, men på papiret bør vi vinne denne kampen. Det er lett å si. Nå må vi gå ut der og gjøre det på banen.

Kvalifisert for gruppespillet
Nitten lag er allerede kvalifisert for gruppespillet i Champions League.

Direkte
Real Madrid (Spania, nr. 1)
Villarreal (Spania, nr. 2)
Manchester United (England, nr.1)
Chelsea (England, nr. 2)
Inter (Italia, nr. 1)
AS Roma (Italia, nr. 2)
Olympique Lyon (Frankrike, nr. 1)
Bordeaux (Frankrike, nr. 2)
Bayern München (Tyskland, nr. 1)
Werder Bremen (Tyskland, nr. 2)
FC Porto (Portugal, nr. 1)
Sporting Lisboa (Portugal, nr. 2)
CFR Cluj (Romania, nr. 1)
PSV Eindhoven (Nederland, nr. 1)
Zenit St. Petersburg (Russland, nr. 1)
Celtic (Skottland, nr. 1)
 
Kvalifisering
Barcelona (Spania, nr. 3)
Juventus (Italia, nr. 3)
Panathinaikos (Hellas, "nr. 2" etter play-off)

I dag spilles de 13 siste kvalifiseringskampene. Fire av kampene sendes på skandinavisk tv. Sjekk vår tv-oversikt for detaljer.