Supporter-cup i Sarpsborg

The Premier Pub i Sarpsborg inviterer til supportercup i Sarpsborg lørdag 6. september. Det er 5. året på rad at denne turneringen arrangeres.

Kampene starter lørdag 6. september klokken 10.00 og spilles på Spartabanen eller på Sarpsborg Fotballklubbs bane på Kurland, mest sannsynlig det siste alternativet. Begge banealternativene er kunstgress. Turneringen forventes å være ferdig ca klokken 17.00. Garderober og dusjer for de som måtte ønske det.

På kvelden er det bankett på The Premier Pub i Sarpsborg Sentrum, Pellygata 62. Landskampen Norge vs Island starter klokken 19.00. England spiller samme kveld borte mot Andorra. Pris ca 100 kr som skal dekke dommere, mat og litt drikke.

- Liverpool vil stille med flere lag og vi håper supporterklubbens medlemmer har lyst til å bli med på et av publagene til de røde. Liverpool stilte tre lag i fjor, og vi håper på å bli tre eller flere lag også i år, sier Truls Klavestad i arrangementskomiteen.
 
I fjor var det 14 lag med og alle tre Liverpool-lagene kom til semifinale. Den gangen kom ett av Liverpool-lagene fra Oslo, med Robbie Gunnersen som manager.

- Det er mulig for andre å stille egne Liverpool-lag eller bli med på et av de "lokale" Liverpool-lagene, forteller Klavestad.

Med to Liverpool-lag i finalen i fjor, ble det rød seier for andre år på rad. Se repotasje i the Kopite nr 3 2007/2008.  

Ønsker du å delta i denne supportercupen kan du ta kontakt med Ole Martin Stenersen på tlf 99299155 eller email: [email protected] eller Truls Klavestad på telefon 90530183 eller [email protected].