Supporter i styret dersom DIC tar over

Dubai International Capital ønsker å ha en Liverpool-supporter i styret, dersom de får kontroll på Anfield. Liverpool linkes til fransk landslagsspiller.

The Times hevder i kveld at DIC har vært i samtaler med den ferske supporterunionen Spirit of Shankly (SoS), om at de ønsker å ha en Liverpool-supporter på styrerommet dersom de får kontrollen på Anfield.

Selv om Tom Hicks fortsetter å insistere på at han ikke kommer til å selge sin halvdel av klubben, er DIC fremdeles sikre på at de skal kunne kjøpe ut medeier George Gillett jr. sin halvdel. Mange vil nok tro at forslaget om en supporter i styret vil være smisking fra araberne, men kilder innad i DIC skal ha benektet at det er ment som et pr-stunt.

Neil Atkinson er leder i SoS, som i går holdt et arrangement på Olympia hvor over 1,000 fans deltok. Han mener forsøkene på å ha en supporter på styrerommet krever nøye gjennomtenking, men at det ville vært et positivt trekk.

- Vi er ikke pro-Dubai, men vi tror dem på at de ønsker supporterrepresentasjon i styret. De har opptrådt redelig så langt, og vi forventer at de gjennomfører dette. Dette er en mulighet vi tar veldig seriøst.

- Hvordan prosessen med å velge en kandidat vil være er noe vi vil tenke nøye gjennom, og SoS vil konsultere dette med så mange supporterer som mulig for å forsikre oss om at alt er gjort korrekt, avsluttet Atkinson.

Liverpool linkes til fransk landslagsspiller
Tabloidavisen Daily Mail linker i kveld Liverpool til den franske landslagsspilleren Eric Abidal. 28-åringen har denne sesongen spilt for Barcelona, og ettersom det er varslet storopprydning i den katalanske storklubben i sommer er det forventet at venstrebacken er en av den som må forlate klubben. At John Arne Riise ser ut til å være ferdig i Liverpool, samtidig som Fabio Aurelio aldri ser ut til å holde seg skadefri over lenger tid, gjør det naturlig at Liverpool blir linket til den tidligere Lyon-spilleren.

Prisen som blir nevnt er 8 millioner pund. Eric Abidal har vært førstevalget på venstrebacken for Raymond Domenechs Frankrike, foran både Manchester Uniteds Patrice Evra og Arsenals Gael Clichy.