Supporterne raser fortsatt mot Hicks

Dagens intervju med Sky har bidratt til at supporterne har blitt enda mer forbannet på Tom Hicks. DIC lurer fortsatt i kulissene. Nye uttalelser fra Parry. Kuyt tror på Torres-rekord.

Flere supportergrupper går nå ut og kritiserer Tom Hicks for hans siste angrep på Rick Parry i dagens intervju med Sky Sports News. Supporterne er ikke minst forbannet over timingen på Hicks sitt siste utspill.

- Vi har en semifinale i Champions League om noen få dager, og dette er et forferdelig tidspunkt å komme med et utspill som dette på. Det virker som han tror han kan lire av seg ting som dette, og så skal alle andre fortsette som ingenting har skjedd. Han burde holdt kjeft og holdt seg i bakgrunnen de neste 4-5 ukene, mener Neil Atkinson i supporterunionen Spirit of Shankly.

- Hicks hadde et voldsomt utbrudd mot Parry mellom semifinalen mot Arsenal og minnestunden for Hillsborough-tragedien. Dette på et tidspunkt da et stort antall supportere sørget over tapet av sine kjære. Dette er en tid da man burde utvise respekt, og forstå hva denne klubben handler om. Men Mr Hicks ser ikke ut til å vise respekt for noen. Han sa ingenting den dagen det var minnestund, men like etterpå er han ute med skittkastingen igjen, sier Atkinson til Press Association.

- Tom Hicks har ingen respekt for fotballsporten eller denne klubben. Denne mannen er ikke til å stole på i det hele tatt. Han sa klubben ikke skulle settes i gjeld, men holdt ikke den lovnaden.

- Situasjonen med Rick Parry er egentlig irrelevant. Parry tjener bare ett formål, og det er å stemme mot Hicks i styret. Sett bort fra det, så vil trolig Parry få sparken uansett hvem som blir fremtidige eiere av klubben, tror Atkinson.

Les Lawson, som er talsmann for Liverpools supporterklubb, tror ikke noe av det Hicks har sagt i dag vil forandre supporternes syn på texaneren.

- Vi har sett hva Hicks har sagt, men vi ønsker ham fortsatt ut av klubben. Å gå ut med dette nå like før vi skal spille mot Chelsea i Champions Legue-semifinalen, har bare ført til at fansen har blitt enda mer forbannet på ham.

DIC vil ikke gi seg
Press Association skriver nå at DIC tror at Tom Hicks snart vil møte veggen økonomisk, når han oppdager at han ingen andre ønsker å være med ham som minoritetseiere i Liverpool FC.

- DIC vil ikke hvile før de eier Liverpool Football Club. Uansett hvor lang tid det måtte ta, siteres en kilde.

Samme kilde gjør det klart at Rafael Benitez sin posisjon som manager er trygg også om DIC skulle ta over klubben, og bebuder at manageren vil få penger å rutte med i transfermarkedet om araberne kommer til makten.

Parry intervjuet av Sky Sports News
I et intervju med Sky Sports News nå i ettermiddag har Rick Parry gjentatt mye av sin opprinnelige respons på det etter hvert så berømte Hicks-intervjuet.

- Det er ingen diskusjon mellom daglig leder og deleier. Det har tydeligvis vært et underholdende TV-intervju som jeg ikke har sett. Her i klubben prøver vi å komme oss videre og fokusere på fotballen, og derfor er jeg også fortsatt her. Det er en jobb som må gjøres. Det er store kamper som skal spilles, og fokuset burde ligge på dette. Det Hicks har satt i gang er et forstyrrende sideshow, når fokus burde være å få ting på plass i klubben, uttaler Parry i dette siste intervjuet.

- Det er styret som må bestemme at jeg eventuelt skal fratre min stilling. Dersom styret ønsker å snakke med meg vedrørende min stilling, så vil jeg snakke med styret. Inntil videre har jeg en jobb å gjøre, og en forpliktelse overfor klubben. Det klubben nå trenger er at eierne kommer til enighet. I mellomtiden vil vi andre fokusere på å drive klubben.

Kuyt tror Torres vil sette rekord
Dirk Kuyt tror at Fernando Torres i løpet av sesongens fire siste kamper vil slå Ruud Van Nistelrooys rekord som lyder på 23 ligamål i debutsesongen i Premier League. El Nino står som kjent bokført med 22 i skrivende stund, og har mulighet til å slette nederlenderens rekord allerede mot Fulham på lørdag om han får spille kampen.

- Jeg synes Fernando fortjener den rekorden. Han har gjort mange mål allerede, og spiller virkelig bra for oss. Vi har fortsatt noen kamper igjen å spille, og Fernando er i form, så det er ingen grunn til at han ikke skal klare å sette ny rekord, sier Kuyt til liverpoolfc.tv.

- Vi får vente og se, men han besitter definitivt kvalitetene til å slette rekorden. Det virker som han scorer i hver kamp han spiller. Det vil være en stor prestasjon å slette rekorden til en kar som Van Nistelrooy. Han spilte helt fantastisk for Manchester United i sin første sesong, og også i årene som fulgte. Van Nistelrooy er en fantastisk spiss, men Fernando blir bare bedre og bedre. Jeg tror han vil score mange flere mål.

- Fernando er alltid en trussel for motstandernes forsvarere, og det er utrolig hvor raskt han har funnet seg til rette i Premier League og i Liverpool. Jeg vet av erfaring hvor vanskelig det er å komme til en stor klubb i et nytt land. For oss nederlendere, som kan engelsk fra før, er det også trolig lettere enn for en spanjol som ikke kan språket til å begynne med, slik tilfellet var med Fernando.

- Vi har i årenes løp sett at spillere som ikke kan språket trenger litt lenger tid til å finne seg til rette. Lucas Leiva måtte for eksempel han noen flere måneder til å bli vant med ting enn Fernando måtte. Det sier litt om hvor raskt Fernando har slått rot.

- Folk snakker ofte om Fernando og Steven Gerrard fordi de rett og slett er de beste spillerne på laget. Resten av laget jobber virkelig hardt, slik at alt skal ligge til rette for de to. Fortsetter vi å jobbe hardt som lag, vet vi at vi kan vinne kamper selv om vi ikke spiller vår beste fotball. Spillere som Steven og Fernando kan alltids klare å avgjøre kampen for oss.

Davies klar for møtet med Liverpool
Fulhams Simon Davies advarer nå sine lagkamerater mot å undervurdere Liverpool, selv om de røde skulle finne på å hvile noen av sine stjernespillere på lørdag.

- Det er oppløftende når du ser motstanderens lagoppstilling og de har latt noen av sine stjerner hvile. Det skjedde da vi spilte mot dem i fjor. Liverpool kom ned hit med et reservepreget mannskap, og vi klarte å vinne og holde oss i Premier League. Men uansett hvem Liverpool sender på banen, så vil det bli en tøff kamp for oss. Det beviste de da de spilte mot Arsenal for et par uker siden, uttaler Davies til Press Association.