Swansea vil betale for å låne Anderson

Kampen om Liverpools vingtalent Paul Anderson tilspisser seg. Nå er Swansea villige til å betale et sekssifret pundbeløp for å låne spilleren kommende sesong.

South Wales Evening Post skriver i dag at Swansea står klare til å betale minst £100 000 for å sikre seg Paul Anderson på lån fra Liverpool fra den kommende sesongen. Waliserne skal være villige til å betale for å låne vingen fordi de ønsker å vinne drakampen om å få låne spilleren. Nottingham Forest lurer som kjent også i kulissene, og Forest skal ta sikte på å kjøpe Anderson og skal ifølge den walisiske avisen ha lagt inn et offisielt bud på flankespilleren.

Anderson ble en hit på lån i Swansea sist sesong, og waliserne vil nå altså stable et sekssifret pundbeløp på beina for å sikre seg rettighetene til å benytte spillerne også i Championship. South Wales Evening Post skriver at Swansea også betalte et mindre beløp for låne ham fra Liverpool i fjor.

- Vi har snakket med Paul og hans agent. Vi vil definitivt betale for låne ham, og det kan koste oss minst £100 000, bekrefter Swansea-formann Huw Jenkins til avisen.