Tampen brenner om Pennant

Pålitelige kilder hevder at en overgang for Jermaine Pennant til Real Madrid fortsatt kan bli en realitet, etter at klubbene er enige om en overgangssum.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver i dag at Liverpool har akseptert et bud fra Real Madrid på om lag £3M for Jermaine Pennant. Den tidligere Tottenham-manageren Juande Ramos skal være på utkikk etter flankespillere, og er interessert i å hente inn 25-åringen hvis kontrakt løper ut etter denne sesongen.

"Siden man er blitt enige om overgangssummen har man tatt et stort skritt på veien mot en av de mest uventede overganger de siste årene", rapporterer Barrett.

"Jermaine Pennant kan nå være på vei til Real Madrid, til tross for at det har blitt hevdet at overgangen har gått i vasken som følge av uenigheter om personlige betingelser. Lønnsbetingelser kan imidlertid vise seg å bli et hinder, spesielt ettersom Pennant vil være fri agent om bare seks måneder."

Sky Sports News hevder på sin side om at klubbene ikke har tatt hverandre i hånden angående en transfersum, men at Liverpool vurderer et bud på £3,5M.