Terminlisten klar 16. juni

Kun 35 dager til Premier League offentliggjør terminlisten for 2008/09-sesongen. San José tatt ut på Spania U19 til eliterunden. Fowler med frist til torsdag for å rekke FA-cupfinalen.

Premierleague.com melder at terminlisten for Premier League-sesongen 2008/09 vil bli offentliggjort mandag 16. juni. Ligastart er, som tidligere nevnt, satt til lørdag 16.august.

San José klar for eliterunden
Mikel San José Dominguez er innkalt i den spanske U19-troppen til EM-kvalifiseringens eliterunde. Spania U19 møter Ukraina torsdag 22. mai, Tyrkia 24. mai og vertsnasjonen Armenia 27. mai. Kun gruppevinneren avanserer til EM-sluttspillet som arrangeres i Tsjekkia i perioden 14.-26. juli.

Fowler rekker FA-cupfinalen?
Cardiff-manager Dave Jones har gitt Robbie Fowler frist frem til torsdag til å vise om han er spillerklar til lørdagens FA-cupfinale mot Portsmouth. En hofteskade har forhindret 33-åringen fra å spille i 2008, og han måtte også til USA for å operere. Nå nærmer den tidligere liverpool-spilleren seg kampform. Jones utelukker imidlertid at Fowler er med i startelleveren på lørdag.
- Robbie vil definitivt være med i troppen. Om vi føler at han skal spille er en annen sak. Han har fremdeles tre eller fire dager til å bevise det.

På spørsmål om Fowler har en frist til å bli spilleklar, svarte Cardiff-manageren følgende:
- Torsdag. Han kommer ikke til å starte, men han kjemper om en plass på benken sammen med seks eller syv andre.

Fowler har scoret seks mål på 16 kamper for Cardiff etter Bosman-overgangen fra Liverpool sist sommer.