The Sandon innbyr til møte

Puben The Sandon foreslår at man organiserer et nytt og planlagt møte mellom familien Hicks og Liverpools supportere. Gary Neville spiller mot Ablett & Co. Ibrahimovic skadet.

Oppklaringsmøte
Et tilsynelatende impulsivt besøk fra styremedlem Tom Hicks jr. sist lørdag kveld, medførte at amerikaneren måtte forlate puben The Sandon da fans startet å synge protestsanger. Den eldste sønnen til eier Tom Hicks måtte ha hjelp av sine livvakter for å komme seg ut. Nå innbyr sjefen, på stedet der Liverpool FC ble grunnlagt, til et sikkert og organisert møte hvor eiere og fans kan få diskutere sine synspunkter.

- Jeg vil gjerne invitere Mr. Hicks og hans familie til et organisert møte mellom ham selv og representanter for supportergrupper, sier Gemma Hindley hos The Sandon til Liverpool Echo.

- Det synes å være mye snakk om hva som skjedde på The Sandon sist lørdag kveld, etter kampen.

- Jeg er sikker på at både familien Hicks og fansen ønsker å klare opp i forhold rundt det som skjedde, før ryktene bare fortsetter å løpe løpsk.

- Det kan bli et møte som vil bli holdt i sikre omgivelser med et antall inviterte supportere og Liverpool Echo, for å diskutere den nåværende situasjonen i Liverpool FC.

- Det vil også gi virkelige supportere sjansen til å snakke med Mr Hicks uten å få et stempel som nærgående fotballpøbler slik den nasjonale pressen gjerne ønsker å beskrive dem som.


Neville starter for United
Gary Neville er kaptein for reservelaget til Manchester United i kveldens kamp mot Liverpool. I et nokså rutinert lag er Chris Eagles og spanske Gerard Pique andre som har vært innom førstelaget til gjestene.

Startoppstillingen til Man Utd: Heaton, Neville, Simpson, Pique, Eckersley, Hewson, Cleverley, Possebon, Wellbeck, Eagles, Evans.


Kneskade for Zlatan
Zlatan Ibrahimovic har fått påvist et hull i en sene i kneet. Det blir antydet at angrepstjernen må ta en pause fra fotballen for å bli kvitt problemet, og at returkampen mot Liverpool kan stå i fare for hans del.

- Jeg var til kontroll og skaden var mer alvorlig enn jeg trodde. Det er risikabelt å spille, for jeg har et hull i knesenen, sier spilleren selv.

- Det har gjort vondt en stund nå, men jeg ville ikke si noe. Jeg ville ikke skape noen problemer, for jeg vil bare vinne med Inter, sier svensken til Corriere dello Sport.

- Nå må jeg ta en pause, å fortsette å spille med de smertene som jeg har gjort de to siste månedene går ikke. Jeg er til kontroll hver 10 dag for å se om jeg blir bedre.