The Times: Hicks og Gillett vil selge

The Times hevder at Liverpools eiere nå er rede til å selge Anfield-klubben. Avisen hevder at duoen har engasjert investeringsbanken Merrill Lynch for å finne en kjøper.

Liverpools amerikanske eiere har et lån på £350M i Royal Bank of Scotland som utløper 25.januar. Dette må refinansieres. For øyeblikket er RBS i offentlig eie, og har nå en policy om at en refinansiering kun skjer på svært fordelaktige betingelser for banken.

The Times skriver at diskusjonene med Gillett og Hicks ikke har startet ennå. Liverpools eiere har hele tiden benektet at klubben er til salgs, men London-avisen hevder at det nå kommer signaler om at amerikanerne ikke lenger ser seg i stand til å kontrollere klubben.

Liverpools eiere skal i går ha benektet at de har hyret Merrill Lynch, men The Times hevder å vite at investeringsbanken hadde folk som gjennomgikk Liverpools regnskaper i forrige uke, med tanke på å finne en kjøper. Så langt skal søken etter en kjøper ikke ha båret frukter.

Sheikh Mohammed av Dubai skal fortsatt være interessert, men skal ikke være villig til å betale i overkant av £550M, som Hicks og Gillett nå skal forlange for klubben. The Times skriver at et bud på £500M fra Dubai har ligget på bordet i månedsvis, men at det har vært minimalt med kontakt mellom sjeikens representanter og amerikanerne de siste månedene.

Det har versert rykter om at Robert Kraft skal være på vei inn på eiersiden i LFC, men The Times mener å vite at eieren av New England Patriots ikke er en sannsynlig budgiver på klubben.