The Times: - Samtaler pågår

The Times skriver at DIC har startet uformelle samtaler med Hicks og Gillett. Men partene skal være milevis unna hverandre i verdsettingen av klubben. Refinansieringen klar allerede i morgen?

The Times skriver i dag at uroen rundt eiersituasjonen i Liverpool FC kan komme til å dra i langdrag. Avisen hevder nemlig at Tom Hicks og George Gillett jr i går kveld takket nei da DIC skal å prøvd og sondere terrenget ved å foreslå at de kunne kjøpe klubben for £300M.

The Times hevder at Hicks og Gillett skal være villige til å vurdere salg av klubben, men de vil i så fall kreve en langt høyere fortjeneste enn det DIC så langt har antydet at de er villig til å gi dem.

- Det har blitt antydet at DIC ikke er langt unna å ta over klubben nå. Dette stemmer ikke. Tom Hicks står hardnakket på sitt, og dermed er det tvilsomt om partene kan komme til enighet i det hele tatt, skriver The Times.

- Eierne planlegger å få fullført refinansieringsavtalen allerede i morgen, der de låner £350M med klubben som sikkerhet, for å stabilisere sitt regime, i alle fall på kort sikt. De mener også dette vil styrke deres forhandlingsposisjon, hevder avisen videre.

- Innad i klubben innser man nå at det var en alvorlig feil å selge til Hicks og Gillett i februar i fjor, og man er nå bekymret for at DIC kan bli priset ut av en overtakelse av klubben på grunn av eiernes urealistiske verdsetting, skriver journalisten Oliver Kay videre.

Kay skriver at selv om Hicks hevder det motsatte, så har kilder innad i texanerens leir indikert at uformelle samtaler med DIC pågår.

- Det har vært flere samtaler mellom de to partene de siste to ukene, og sist nå på lørdag. Men DIC skal være bekymret over Hicks' stahet. Araberne føler at han ikke har til hensikt å selge seg ut av klubben uten at han og Gillett sitter igjen med en enorm fortjeneste. Det opprinnelige utspillet til DIC ble i alle fall kontant avfeid, og partene står milevis fra hverandre i verdsettingen av klubben, heter det til slutt i artikkelen.