Thompson har trua

Phil Thompson mener Liverpool bør ha som mål å gå til topps i Premier League kommende sesong. Thommo begeistrert for Keane. Billettinfo Villa borte. Paisley får tog oppkalt etter seg.

Ligatittelen har ikke havnet på Anfield siden 1990, men Phil Thompson mener at ligagull bør være et realistisk mål for 2008/09-sesongen.
- Jeg ser frem til sesongen fordi jeg tror Rafael Benítez har satt sammen sitt beste lag til nå, hevder Phil Thompson overfor Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror vi kan gjøre noe i år. Realistisk mål er å vinne ligatittelen. Jeg mener det, fortsetter Thompson som vant syv ligatitler med Liverpool.

- Folk sier av vi må slå topplagene. Ja, vi må gjøre det. Kampen mot Manchester United den 13. september er vår første mulighet til å markere oss i så måte. Men når man snakker om topplag, så finnes det kun tre.

- Vi spilte for mange uavgjort mot lettere motstand forrige sesong, spesielt på hjemmebane. Jeg tror det viktigste er at Anfield blir et fort igjen. Det var ikke mye forskjell mellom topplagene forrige sesong. Hvis vi klarer det, så ja, da kan vi vinne ligaen.

Om Liverpools nyervervelser så er det en spiller som Thompson har lagt merke til en.
- Jeg skrøt Robbie Keane halvveis opp i skyene forrige sesong etter at jeg fant ut at han var Liverpool-fan og alle i familien hans er røde.

- Jeg tenkte at med en slik god spiller, så ville han være en fantastisk tilvekst for vårt lag.

- Han er full av entusiasme, har store ferdigheter, scorer mål og arbeider hardt. Når det blir tøft, kommer han til å brette opp ermene og ønsker det lille ekstra.

- Det er bra at vi har en irsk tilknytning også, særlig når man ser på den suksessen vi har hatt med skotske og irske spillere. De har alltid spilt en stor rolle.

Billettinfo Aston Villa borte
Liverpool FC har fått tildelt 2771 billetter til kampen mot Aston Villa på Villa Park søndag 31. august kl. 17. Billettene koster £35 for voksne og £21 for honnør og barn. Sesongkortinnehavere som var på 13 eller flere bortekamper i Premier League 2007/08 får kjøpe billett fra onsdag 20. august. Fra fredag 22. august kan sesongkortinnehavere med 10 eller flere bortekamper sikre seg billett, og fra søndag 24. august går retten til de med syv eller flere bortekamper.

Paisley får tog oppkalt etter seg
Merseytravel har offentliggjort at Liverpools Bob Paisley og Evertons Dixie Dean skal få vært sitt tog oppkalt etetr seg. Togene ble presentert på togstasjonen Rock Ferry på Birkenhead. Paisleys kone nessie og datter Christine McMahon var tilstede på seremonien sammen med representanter fra Dixie deans familie.