Thompson tror på avansement

Phil Thompson var kaptein på Liverpool-laget som slo Real Madrid i Serievinnercupfinalen i 1981. Han spår at de helrøde blir for sterke for de helhvite nok en gang.

Real Madrid kom altså opp av bollen som Liverpools motstander i 1/8-finalen i Champions League. Klubbene har faktisk kun møtt hverandre i en offisiell kamp tidligere; nemlig Europacupfinalen i 1981. En kamp som Liverpool vant 1-0.

Liverpool-legenden Phil Thompson tror at de røde nok en gang kan danke ut de hvite, når lagene møtes i februar og mars neste år. Thommo var kaptein på laget som vant 1-0 over Real i 1981-finalen.

- Dette blir vanskelige kamper. Du vet egentlig ikke hvordan det vil bli før i februar. Mye kan nemlig forandre seg innen den tid, uttaler Thompson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror Liverpool vil gå seirende ut av denne duellen. Rafal Benitez møter sin gamle klubb, og Fernando Torres vil ivre etter å slå sin gamle byrival. Jeg tror Liverpool vil vise seg for sterke for Real i returoppgjøret på Anfield. Dette blir flotte kamper. Jeg husker jeg spilte mot Real i  1981 - de helhvite mot de helrøde, avslutter den tidligere midtstopperen.