Tidsfrist for Riera

Direktør Paco Herrera hos Espanyol sier at Albert Riera har to til tre dager på seg til å bli enige med klubbene om en overgang til Liverpool.

Liverpool synes å gå for Albert Riera som den venstrevingen man har søkt etter. Det har blitt rapportert at klubbene skal være enige om en overgangsum på ca £8M, selv om dette skal være mindre enn hva Everton tidligere hadde fått akseptert. Spilleren selv skal imidlertid kun ønske å spille for det røde laget på Merseyside.

På Espanyols hjemmeside har man i ettermiddag lagt ut en sak hvor overskriften sier at Paco Herrera forlanger at Riera sluttfører en mulig overgang til Liverpool innen 48 timer, men lenger ned i saken blir direktøren i Espanyol, som altså tidligere har arbeidet for Rafael Benitez i LFC, sitert på at det hele må være i orden i løpet av to eller tre dager.

Hva som skal ordnes synes ikke å være helt klart, men det skal gå på både hvordan Liverpool skal betale beløpet og også en sluttpakke som Riera skal ha fra Espanyol. I tillegg må spilleren bli enige med de røde, men det forventes ikke å skape problemer. Herrera antyder også at de uoverenstemmelser som måtte være ikke er større enn at de bør kunne la seg løse. Journalisten Guilem Balague sier at Rick Parry reiser til Barcelona på torsdag morgen, og ikke onsdag kveld som først ble nevnt, og at han håper å få med seg Albert Riera allerede på siste fly hjem samme dag for å kunne ta den medisinske testen på Merseyside.

- Dette er et sensitivt tidspunkt, og vi må sørge for å komme til en avgjørelse enten det blir på den ene eller andre måten, sier Herrera til Espanyols hjemmeside. Tydelig med tanke på at klubben også må få noe tid til å kunne hente inn en erstatter for sin venstreving.

- Alt går bra og en løsning kan bli nådd. De uenighetene som vi har er av en slik art at de kan løses, og i løpet av de to eller tre neste dagene må det bli en avgjørelse. Vi har ikke mer tid enn det.