Til angrep med Torres

Jamie Carragher tror det faktum at toppscoreren spiller for første gang på Stamford Bridge kan vippe i Liverpools favør i en semifinale som de røde har tradisjon med å vinne.

Manager og spillere i Liverpool har i tur og orden denne uka gått ut og bekjent håp og tro om at man skal kunne ta seg til finalen i Champions League, selv om et sent baklengsmål på Anfield ga 1-1 og et vanskelig utgangpunkt foran returen mot Chelsea på bortebane.

Jamie Carragher tror ikke Liverpool kommer til å prøve å gå i strupen på Chelsea fra avspark, men spille fornuftig i begge ender av banen. I tillegg har man et våpen i Fernando Torres, som tidligere ikke har spilt på Stamford Bridge. Carra har sammen med Steven Gerrard, og John Terry hos motstanderen, to gule kort i turneringen og vil miste en eventuell finale med booking under flomlyset i kveld, men det tenker ikke scouseren mye på.

- Jeg er sikker på at manageren vil legge opp til at vi skal spille slik vi alltid gjør ute i Europa, og som gjør oss vanskelige å slå. Vi vet at vi behøver en scoring, men vi vet også at det hjelper ikke å få et mål hvis vi ikke gjør jobben i andre enden av banen.

- Vi vil ikke gå med alle mann i angrep og vi vil ikke gjøre noe dumt eller naivt. Det som er saken er at dersom Chelsea scorer, vil det ikke utgjøre stor forskjell siden vi må fortsatt score.

- Mange trekker fram det faktum at vi ikke har scoret på Stamford Bridge på noen år, men som Stevie (Gerrard) sa etter den første kampen, vi har aldri spilt der med Fernando Torres på laget.

- Han har vært den fremstående angriper i verden denne sesongen og han har kapasitet til å score mot alle, når det måtte være.

- Det er ikke noe som egentlig bekymrer meg, sier Carragher om det faktum at han er nære en suspensjon. - Hvis det skjer, så skjer det.

- Det hele dreier seg om ikke å gjøre noe dumt, da det verste du kan gjøre er å få et unødvendig gult kort for noe så dumt som å sparke bort ballen eller gå inn for hardt bakfra på en spiller.

- Jeg var i en tilsvarende situasjon i 2005, da jeg fikk et par advarsler i gruppespillet og hadde det hengende over meg etterpå. Jeg vet derfor alt om det, og jeg vil spille mitt vanlige spill i kveld.

Liverpool tapte sin første semifinale i 1965, i den gjeveste E-Cupen, men har siden vunnet alle de påfølgende sju. I 1977, 1978, 1981, 1984, 1985, 2005 og 2007.