Tilbake på Melwood

Liverpools spillere vil være tilbake i trening på Melwood i dag. N'Gog klar i dag? Overgang for Robbie Keane allerede avtalt? Redusert billettkvote i Sunderland. Hammill skadet.

Liverpools tropp vil være tilbake på Melwood i dag, etter å ha avsluttet treningsleiren i Sveits. De fløy rett hjem fra Berlin etter gårsdagens målløse treningskamp mot Hertha.

Nå står en uke med intens trening i hjemlige omgivelser på programmet, før troppen flyr til Spania og treningskampen mot Villarreal onsdag om en uke. Deretter står en ny oppkjøringskamp mot Rangers på Ibrox på kjøreplanen fire dager senere.

Innen den tid håper Rafael Benitez å ha sikret seg både Robbie Keane og Gareth Barry. I tillegg vil kvartetten Fernando Torres, Xabi Alonso, Jose Reina og Alvaro Arbeloa returnere til treningsfeltet allerede nå på fredag.

Manager Benitez håper å kunne kunngjøre at han har sikret seg PSG-spissen David N'Gog allerede i dag.

- Vi er i ferd med å sikre oss en ung spiller, og forhåpentligvis kan de siste formalitetene fås unna i dag. Jeg tror det blir positivt, siter Benitez til Liverpool Daily Post om den saken, uten å navngi spilleren.

Liverpool Daily Post påstår også at Liverpool kom til enighet med Tottenham om en overgang for Robbiie Keane i forrige uke, og at man kun venter på grønt lys til å offentliggjøre nyheten.

- Vi jobber hardt, men for øyeblikket har jeg ikke noe nytt å melde, sier Benitez til Daily Post om den saken.

Redusert billettkvote i Sunderland
Liverpools supportere blir sammen med fans av Manchester City og Middlesbrough straffet for å ha stått oppreist på tribunen når de gjestet Stadium of Light i fjor. Nå vil klubbene motta en redusert billettkvote når de gjester Sunderland. Det samme skjedde med Liverpool også i fjor. Også supportere av West Ham, Leeds, Cardiff, Aston Villa, Manchester United, Sheffield Wednesday og Newcastle har opplevd lignende straffereaksjoner på Stadium of Light.

Liverpool vil nå kun motta 2 400 billetter til sesongpremieren lørdag 16.august, mens Man City og Middlesbrough vil motta 2 700 billetter når de gjester samme stadion. Egentlig er Sunderland ifølge Premier League-reglementet forpliktet til å gi minimum 3 000 billetter til bortefansen.

Hammill skadet
Utlånte Adam Hammill ble snytt for sin Blackpool-debut mot Wrexham på lørdag, ettersom han ikke hadde blitt kvitt en smell han fikk da han spilte treningskamp for Liverpools reservelag mot Southport en uke tidligere. The Blackpool Gazette forventer imidlertid at Hammill vil bli friskmeldt i tide til å spille fredagens treningskamp borte mot Shrewsbury.