Tilbudet ligger fortsatt på bordet

George Gillett har ikke avslått budet fra DIC, slik flere medier meldte tidligere i dag. Det er imidlertid tatt en pause i forhandlingene, slik at Gillett skal få tid til å vurdere sine muligheter.

Det viser seg nå at George Gillett ikke har avslått tilbudet fra DIC, slik flere medier, Liverpool Echo inkludert, meldte tidligere i dag. Press Association skriver at Gillett fortsatt vurderer tilbudet, og kan således fortsatt akseptere dette. Liverpool Echo har nå også endret på sin opprinnelige artikkel.

Tilbudet ligger fortsatt på bordet, melder Press Association. DIC vil nå gi Gillett og Tom Hicks en pause i forhandlingene, slik at de får mulighet til å vurdere situasjonen og tilbudet i ro og mak. DIC har gjort det klart at dette er deres siste tilbud, men det ligger altså fortsatt på bordet og har ikke blitt avslått av Gillett.

Press Association tror at amerikanerne nå vil ta en runde for å finne ut om noen er villige til å komme med et høyere bud på klubben, men DIC skal føle seg trygge på at det ikke finnes noen andre kjøpere som vil by mer, og at dette vil bringe amerikanerne tilbake til forhandlingsbordet.

De respektive partenes rådgivere har fortsatt diskusjoner seg i mellom, noe som kan bety at selve forhandlingene blir tatt opp igjen mot slutten av uka. DIC mener at nøkkelen til et salg kan ligge i at Gillett og Hicks vil slite med å skaffe til veie ytterligere £300M til å bygge Liverpools nye stadion i Stanley Park. De slet som kjent med å få aksept for refinansieringspakken pålydende £350M i januar, og det er således tvilsomt om de finner en bank som er villig til å låne dem enda mer penger.

Hicks skal fortsatt jobbe med å finne penger på egen hånd for å kjøpe ut hele eller deler av Gilletts andel. Men selv om han skulle klare dette, tror DIC at han vil få vansker med å finansiere Liverpools nye stadion og samtidig finne penger til spillerkjøp.