Tøffingen Skrtel

Martin Skrtel innrømmer at han liker å være tøff, men ærlig i spillestilen. Nøkkelen er å vinne duellene mot spissene. David Moyes mener Liverpool er et hardtspillende lag.

Martin Skrtel har blitt en kultfigur i Liverpool etter at han kom fra Zenit St. Petersburg i januar. Denne sesongen har slovaken utgjort et solid stopperpar med Jamie Carragher, og 23-åringen har fått et rykte på seg å være en tøffing.
- Ja, kanskje jeg er en "hardman", uttaler Skrtel til Liverpool Daily Post.

- Hvis det er slik folk og Liverpool-fansen tenker om meg, så er jeg ikke misfornøyd med det.

- Jeg liker selvsagt ikke å tape. Jeg hater å tape. Det er en holdning jeg alltid har tatt med meg på fotballbanen.

- Jeg gir ikke opp lett fordi jeg er forberedt på å arbeide hardt for å nå det jeg ønsker. Jeg er forberedt til å sette meg selv i skuddlinjen for lagets beste.

- Jeg har hatt fått noen smeller på veien i min Liverpool-karriere, men jeg forsøker ikke å vise at det påvirker meg.

- Smerte er en del av det å være fotballspiller. Hvis man ikke liker det, da er man i feil jobb. Når man spiller midtstopper, så må man være forberedt på smerte.

- Jeg er ikke på laget for å gjøre livet enkelt for spissene. Hvis jeg gjorde det, så tror jeg ikke at jeg hadde fått spille. Min jobb er å forhindre dem scoringer slik jeg kan.

- Jeg har kanskje funnet den perfekte ligaen for mitt spill. Det er sant at jeg er en fysisk spiller.

Martin Skrtel står muligens overfor en tøff batalje med Evertons Yakubu.
- Jeg tror jeg er sterk nok til å håndtere enhver spiss, men jeg er også ærlig. Jeg forsøker ikke å få det til å være en personlig kamp.

- Å vinne duellene med spillerne er en av nøklene til å vinne fotballkamper. Så som midtstoppere mot spiss eller sentral midtbane mot sentral midtbane.

- Jeg forsøker ikke gjøre det til en kamp om personlighet. Det er jobben min, ikke personlig. Noen ganger skjer det likevel, akkurat som i kampen mot Standard Liege da jeg møtte Mbokani.

- Jeg tror han spilte litt. Han stofor en ureglementert handling når han ikke trengte. Han klaget til dommeren om alt når han ble taklet.

- Jeg innrømmer at han ergret meg. Jeg ble enda mer bestemt på å håndtere ham. Hver takling, duell og løp var en kamp mellom oss to. Det var en sjelden foreteelse, men det kan skje.


- Liverpool er hardtspillende
Everton opptrer som regel med en meget tøff spillestil, spesielt i oppgjørene mot Liverpool. David Moyes mener imidlertid at Liverpool er vel så fysiske.
- Jeg synes Liverpool er et veldig sterkt, tøft lag, uttaler Everton-sjefen til Livepool Daily Post.

- Når de ønsker, kan de være så fysiske som noen. Jeg synes de viste det mot Manchester United. Jeg mener Ferguson nevnte at stilen deres var veldig aggressiv i øyeblikket.

- Vi fant ut det i de siste lokaloppgjørene. Jeg tror at de har vært aggressivere enn oss.

- Lokaloppgjørene har vært hissige kamper, og jeg er sikker på at denne også vil bli slik. Jeg tror hovedsaklig at Liverpool var laget som bidro til det.

- Intensiteten er grunnen til at derbyet tiltrekker seg folk. Man håper på en fin fotballkamp, men man vet at man vil få en tøff batalje den ene aller andre veien.

- Man håper på en god dommer, men man håper at spillerne kjenner reglene og grensenne.

David Moyes trekker frem Clattenburgs opptreden forrige sesong.
- Man kan kanskje snakke om de to røde kortene. Men taklingen til Dirk Kuyt var muligens den verste, og ingenting ble gitt.