Toppjobb for Babbel

Liverpools tidligere forsvarspiller Markus Babbel er blitt ansatt som trener for Stuttgart. Shane O'Connor og Irland U19 videre i EM-kvalifisering.

Tidligere rød i rampelyset
Markus Babbel, som var i Liverpool fra 1999 til 2003, har blitt hovedtrener i den tyske toppklubben Stuttgart. Forsvareren fikk en vond slutt på Anfield etter at han først ble diagnostisert med sykdommen Guillain-Barre Syndrome og senere kom på kant med manager Gérard Houllier.

Etter en kort periode i Blackburn gikk Markus til Stuttgart, først som spiller og senere som et medlem av trenerstaben. Han var assistent til Armin Veh, og når Veh nå fikk sparket har Babbel altså fått tilliten med å lede de tyske mesterne fra 2007.

- Jeg må nå prøve å få ut det beste som er i laget, men det vil ikke bli noen lett oppgave, fortalte Markus da beskjeden om opprykket kom.

- Det gjenstår fortsatt å fylle ut noen skjemaer slik at jeg kan få min trenerdiplom, men det er noe som må gjøres siden jeg ser på dette som mitt fremtidige yrke. Jeg har allerede lært veldig mye fra Armin Veho og vil arbeide tett med Rainer (erfarne Rainer Widmayer vil være assistenten til Babbel).


Seier for O'Connor
Liverpools Shane O'Connor kom inn etter 76.minutter da Irland U19 spilte i EM-kvalifisering mot Liechtenstein i ettermiddag. Da var stillingen 0-0, men en sen irsk scoring gjorde at irene er klar for neste fase i kvalifiseringen.