Torres 2-3 uker unna formen

Rafael Benítez utelukker ikke at Fernando Torres trenger to til tre uker for å finne tilbake til formen etter skadeoppholdet. Rafa vurderer å starte med Torres på benken mot Bolton.

Fernando Torres spilte for første gang fra start siden 5. oktober da Liverpool tapte 2-4 mot Tottenham i midtuken. Det var en svært rusten utgave av Torres vi fikk se, og 24-åringen ble byttet ut etter 56 minutter. Rafael Benítez innrømmer at det kan ta et par uker før spissen er tilbake i form. Kanskje starter "El Niño" på benken mot Bolton.

- Han trener bra nok, men det er i kamp man ser hvordan en spiller er. Han var på ingen måte så skarp som vanlig, påpeker Rafael Benítez. 

- Kanskje vil det gå ytterligere to eller tre uker før vi ser ham tilbake på sitt beste, og jeg blir nødt til å tenke på hva som vil være best mot Bolton. Det er klart at han ikke er 100 prosent, så det vil være et alternativ å la ham begynne på benken.

- Det er ikke dårlig om han må kjempe for plassen sin. Jeg liker å se det. Han er en fantastisk spiller, men han kan ikke hvile på sine laurbær; ikke når Dirk Kuyt og Robbie Keane spiller så bra.

- Han trenger kamper for å bygge opp selvtilliten, men han er smart nok til å vite at han ikke kan ta noe for gitt.