Torres best i nordvest

Fernando Torres har blitt kåret til årets spiller i Premier League i den nordvestre delen av England. Trener Hugh McAuley fornøyd med et forbedret juniorlag.

Mer heder til Fernando
I vrimmelen av utmerkelser er Fernando Torres blitt kåret til årets spiller i Premier League i nordvest, de såkalte "Northwest Football Awards".

Ryan Giggs ble kåret til årets spiller totalt. Alex Ferguson fikk en pris for å ha vunnet liga og CL med Manchester United, David Moyes ble årets manager mens Tom Finney fikk et trofe for hva han har utrettet for fotballen.


U18 tilbake på seiersporet
Etter bare en seier på de fire siste ligakampene, var det kjærkomment for Liverpools U18 at de sist lørdag vant 2-0 i lokalderbyet mot Everton.

Finske Lauri Dalla Valle gjorde 1-0 etter et fremspill fra Adam Pepper (spillerne avbildet), mens David Amoo gjorde 2-0. Begge scoringene kom midtveis i 1.omgang. Pepper var også nærme scoring med et par frispark og et langskudd.

- Det sier seg selv at dette var mye bedre enn sist uke mot Manchester City. Jeg synes vi spilte meget bra og kontrollerte kampen i store perioder med et langt bedre pasningspill enn forrige helg, konkluderte trener Hugh McAuley etterpå.

- Vi skapte gode sjanser i første omgang og gikk opp i 2-0 ledelse. Det sørget for at vi var i førersetet og vi kontrollerte deretter mye av kampen.

- Everton er et godt lag, de kjempet og ga oss en god kamp og selv om vi kom i ledelsen var ingen ting avgjort. Etter pause dominerte vi uten å score.

Liverpools startoppstilling: Hansen; Scott, Kennedy, Wisdom, O?Connor (Roberts 75), Amoo, Pepper, Buchtmann, Kacaniklic, Ince (Pourie 70), Dalla Valle.  Reserver: Duyan, Cooper.