Torres best i sin generasjon

Raul mener at Torres vil bli den beste, både for klubb og landslag. Pennant håper å bli involvert når Liverpool fullfører engelsk kvartett i CL. - Ikke skyld på Rafa, sier Mascherano.

Tar over tronen
Med 61 scoringer er det ingen som har gjort flere mål i den gjeveste E-Cupen enn Raul. Fortsatt i Real Madrid har angriperen vært det største ikonet i spansk fotball de siste årene. Til tross for at han har spilt sin fotball i en annen klubb i Madrid enn hva som har vært tilfellet med Fernando Torres, mener Raul at Liverpools angriper vil bli den beste spilleren av sin generasjon.

- Jeg ser på Torres og jeg ser meg selv, han har karakter, forklarer Raul.

- Det er mange talentfulle spillere som ikke har den viljestyrken som Torres har. Siden han debuterte for Atletico har jeg alltid sagt ?denne karen er ekte vare?.

- Jeg tviler ikke på at han vil bli spilleren av sin generasjon, både for klubb og landslag.

- Fernando har fortrinn som fart, alder og lidenskap. Hans fart er enorm, han er stor og sterk og med hodet på riktig plass.

- Han er en stor fotballspiller og han vil bli enda bedre i årene framover. Det er gode nyheter for Liverpool og Spania. Han har alt ? det er skremmende.


Positiv stemning
Jermaine Pennant scorets sesongens første mål mot Newcastle i siste kamp, men for øvrig har høyrevingen falt litt utenfor når Rafa Benitez de siste kampene har etablert en mer stabil lagoppstilling. Det er ikke ventet at Pennant starter i kveld mot Inter, selv om spilleren selv naturlig nok håper han kan bli en del av et lag som har sjansen til å bli det fjerde engelske laget som når kvartfinalen i Champions League.

- Arsenal fikk et glimrende resultat her og forhåpentligvis kan vi gjenta den prestasjonen, sier 25-åringen.

- Det er en viktig kamp for oss og en mulighet til å kvalifisere oss til kvartfinalen i Champions League. Vi vet det blir en vanskelig oppgave da de er et kvalitetslag og har fordelen av hjemmebane.

- Stemningen er imidlertid positiv i vår tropp. Vi har hatt tre overbevisende seire på Anfield, alle virker skjerpet og ser fram til kampen.

- Du må spørre Rafael Benitez om det, men jeg vil anta at jeg enten starter eller sitter på benken, sier Jermaine på spørsmålet om han tror han får spille på Giuseppe Meazza. - Forhåpentligvis får vi det rette resultatet og jeg er involvert.

- Det er mange kvalitetsspillere i Premier League, og det understrekes av at det kan bli fire engelske lag som går til kvartfinalen


- Alle må dra i sammen
Hvis ikke Liverpool skulle avansere til kvartfinalen i Champions League i kveld, vil spørsmål igjen rettes mot Rafael Benitez og hans posisjon. Ved siden av Mesterligaen kjemper de røde om å komme blant de fire fremste i en ligasesong mange vil konkludere er klart under hva man forventet på Anfield. Javier Mascherano mener imidlertid det blir feil å legge alt skytset mot manageren.

- Denne sesongen er målsetningen å bli blant de fire beste, men vi må også tenke framover mot neste sesong og sørge for at vi ikke gjør de samme feilene, sier Mascherano til Daily Mail. - Vi har spilt for mange uavgjort kamper på hjemmebane.

- Jeg vet at Rafa har fått kritikk denne sesongen, men det er ikke hans feil at vi ligger bak Arsenal. Han er ikke ute på banen.

- For å vinne tittelen må både supporterne, troppen, staben og eierne dra i samme retning. Det blir som et bord, det må ha fire bein ellers vil det ikke stå støtt.