Torres - blant de beste i mars

Fernando Torres er med på månedens lag for mars i magasinet World Soccer. Intervju med Tom Hicks på Sky, enten i dag eller i morgen?

Torres en toppmann
Fernando Torres fikk en stemme fra sju av de ti journalistene som hver måned tar ut et månedens lag i Europa, når man valgte en ellever for mars. Bare Cristiano Ronaldo fikk flere. Ingen andre fra Anfield fikk noe tillit i måneden hvor de helrøde bl.a. slo Inter borte i Champions League.

Månedens lag: Manuell Neuer (Schalke); Christian Panucci (Roma), Rio Ferdinand (Man Utd), Philipped Mexes (Roma), Joan Capdevila (Villareal); Cristiano Ronaldo, Marcos Senna (Villarreal), Franck Ribery (Bayern München); Raul (Real Madrid), Fernando Torres (Liverpool), Mario Gomez (Stuttgart).

Venter på Hicks
Det synes klart at Tom Hicks har foretatt et nytt intervju med Sky Sports News, men engelske aviser er uenige om dette vil bli avspilt enten i dag eller i morgen. Intervjuet skal ha blitt gjort tidlig i uke, men p.g.a. av markeringen av 19-årsdagen for Hillsborough i går har det blitt utsatt.

Hicks skal, etter sigende, i intervjuet bl.a. spørre George Gillett direkte hvordan han stiller seg til Rafael Benitez og fremtiden til Liverpools manager. Hicks synes å ha fått seg en allianse med den populære spanjolen i maktkampen som foregår i LFC, og skal være villig til å tilby Rafa en ny og forlenget kontrakt.