Torres får ikke hvile på laurbærene

Benítez krever stadig mer av Torres. Kun Riera manglet for Spania. Alonso snakker varmt om Juventus. Lampard mener han kan spille sammen med Gerrard. Cavenaghi linket.

Fernando Torres scoret 33 mål for Liverpool i sin debutsesong, og han har scoret fem mål så langt denne sesongen. Spissen avslører at Rafael Benítez ikke lar ham hvile på laurbærene.
- Jeg er min strengeste kritiker, men min manager er like forlangende som det jeg er, forteller Torres ifølge Liverpool Echo.

- Rafa minner meg stadig på at jeg har en lang vei å gå. Jeg scorer et mål, men han vil ikke fortelle meg om han er glad. Han er etter meg seks timer hver dag.

Kun Riera manglet for Spania
Det spanske fotballforbundet melder at alle de spanske landslagspillerne unntatt Albert Riera deltok på gårsdagens restitusjonstrening. Kantspilleren har reist hjem til Barcelona for å følge sitt barns fødsel.

Alonso skryter av Juventus
Xabi Alonso var nær en overgang til Juventus i sommer, men Serie A-klubben valgte å gå for et billigere alternativ i Christian Poulsen. Claudio Ranieri har senere uttalt at Alonso var for treg for deres midtbane. Nå forteller midtbanespilleren selv hvordan han opplevde henvendelsen fra "den gamle dame".
- Juventus er Juventus - den viktigste klubben i Italia, men som spiller kan jeg ikke være skuffet i Liverpool, uttaler Alonso til italiensk media.

- Spesielle ting skjedde i sommer, og jeg setter pris på ærligheten fra Juventus' ledelse. Jeg ble fortalt at de ville gjøre ting annerledes, og de valgte Poulsen istedenfor meg.

- Slike ting skjer i fotball. Jeg kunne ha signert for Juventus, men jeg gjorde det ikke. De gikk for en annen.

Xabi Alonso legger ikke skjul på at Juventus er en attraktiv klubb.
- For min del er det fortsatt attraktivt. Jeg liker at de bygger fra grunnen. Jeg liker direktørene og alt annet der.

Spanjolen nevnte i begynnelsen av oktober at han trives godt på Merseyside.

- Vi kan spille sammen
Steven Gerrard og Frank Lampard har fått mye kritikk for at de ikke fungerer sammen på det engelske landslaget. Mot Kazakhstan kom Gerrard i skyggen av Lampard, men Chelsea-spilleren mener at de har bra definiterte roller på Englands midtbane.
- Vi spilte med tre på midtbanen i første omgang. Både jeg og Steve prøvde å bli med fremover og få ting til å skje. Vi hadde disiplinerte roller i andre omgang, noe manageren ønsket. Han ville ikke at vi skulle bli med fremover.

- Han ønsket at vi skulle danne en base på midtbanen, få pasningspillet i gang og la kantspillerne og spissene gjøre sitt, noe vi klarte.


Cavenaghi linket
I ryktespaltene de siste dagene linkes Liverpool til Bordeaux-spissen Fernando Cavenaghi. Argentineren har scoret fire mål på syv opptredener fra start denne sesongen. Forrige sesong nettet 25-åringen 22 ganger på 35 kamper. I mars debuterte han på det argentinske landslaget. Spilleren verdsettes til £13M. han har tidligere spilt for River Plate og Spartak Moskva.