Torres fikk kjenning med skaden?

Daily Mail og France Football melder at Fernando Torres i går fikk kjenning med hamstringskaden sin. Steven Gerrard skryter av Liverpools nummer 9 igjen.

Daily Mail og France Football melder at Fernando Torres mot slutten av gårsdagens kamp fikk kjenning med hamstringsskaden sin. Muskelskaden han pådro seg i spill for Spania holdt angriperen ute i tre uker.

24-åringen skal ha hinket ut av Anfield i går kveld, og klagd på smerter i hamstringen. Foreløpig har det ikke kommet noe offisielt om skaden, men begge mediene melder at Torres vil bli videre undersøkt i dag.

I Liverpool-leiren skal man i følge Daily Mail håpe at spissen rekker kampen mot West Ham mandag kveld, men at man er bekymret ettersom det er samme type skade som han nettopp ble friskmeldt fra.

Stevie G skryter av Torres igjen
Steven Gerrard spilte i rommet bak Fernando Torres i går kveld, og var storfornøyd med å spille sammen med spissen igjen.

- Torres er nøkkelen. Å spille bak ham er flott for meg. Løpene hans er bare glimrende, sa Gerrard til britisk media i går kveld.

- I kveld scoret jeg, men jeg er sikker på at om manageren fortsetter å la oss spille sammen, vil jeg sette han opp for et par.