Torres forventer at Rafa blir

Liverpools toppscorer stortrives i Liverpool, og har ingen tro på ryktene om at Rafael Benítez kommer til å miste jobben, og forventer at landsmannen blir.

Britiske aviser er hver dag fulle av nye rykter og spekulasjoner rundt Rafael Benítez sin posisjon som manager, og etter at Hicks fortalte om møtet med Klinsmann er det ingen tvil om at spanjolen er en presset mann - selv om eierne sier at de nå støtter Rafa.

- Alt er løgn. Benítez vil ikke forlate klubben, og han kommer ikke til å få sparken. Jeg kan ikke se for meg at det vil skje, sier Torres til den spanske avisa Publico.

Toppscoreren, som står bokført med hele 17 mål så langt i sin Liverpool-karriere etter overgangen fra Atletico, stortrives i Liverpool både som klubb og by.

- Det er annerledes her i forhold til Madrid. Jeg kan gå ut i byen og drikke en kopp kaffe uten noe press. Jeg kan gå ute i byen uten å til en hver tid bli minnet på at jeg er fotballspiller. Det gjør at jeg kan slappe mer av, og kose meg på banen. Jeg merker at jeg spiller for en klubb som er respektert av rivalene.

Spanjolen har utviklet et godt samarbeid med kaptein Steven Gerrard, og duoen har scoret over halvparten av de rødes ligamål denne sesongen.

- Jeg går bra overens med Gerrard på banen. Uansett hvor du er så leverer han deg ballen. Han er fantastisk, roser Torres sin kaptein.