Torres håper på storkjøp i sommer

Torres håper Hicks og Gillett bruker penger på kvalitetsspillere i sommer, slik at de røde kan ta opp kampen med Man Utd og Chelsea. Torres spår en vanskeligere andre sesong i Premier League.

Fernando Torres ber Liverpools eiere om å bruke mye penger i overgangsmarkedet for å kutte ned på forspranget til Manchester United og Chelsea. Poengavstanden mellom ligamesterne og de røde sank fra 21 poeng til 11 forrige sesong, mye takket være angriperens ankomst. "El Niño" håper at tilsvarende kjøp denne sommeren kan føre Anfield-klubben enda nærmere konkurrentene. Andrea Dossena er den eneste spilleren Liverpool har brukt penger på etter sesongslutt, en overgang Liverpool fremdeles har til gode å bekrefte, mens Philipp Degen kommer på Bosman-overgang 1. juli.
- Det er klart at de (Manchester United og Chelsea) har mange spillere verdt 20 eller 25 millioner pund, og den forskjellen er hva som skiller oss på tabellen, sier Torres til Liverpool Echo.

- Jeg håper klubben gjør hva som behøves å gjøre og at vi fort kan ta dem igjen. For å kunne konkurrere med Manchester United og Chelsea, hvis vi ikke kan holde følge med dem økonomisk, da må vi lykkes på overgangsmarkedet.

Torres hadde en strålende debutsesong i Premier League hvor han slo Ruud van Nistelrooys målrekord i en debutsesong for en utlending, men spanjolen tror han står foran en større utfordring neste sesong.
- Andre sesongen er alltid vanskeligere. Folk vet alt om meg nå, selv om jeg også vet mer om mine motstandere.

- Men det er ingen tvil om at jeg må ta høyde for det faktumet at jeg fra nå av er bedre kjent.