Torres i VIP-boks på Vicente Calderon

Selv om han ikke kan spille mot gamle lagkamerater, ønsker Fernando Torres å være tilstede når Liverpool møter hans gamle klubb kommende onsdag. Gjensynsglede for Heskey.

Atletico Madrid-president Enrique Cerezo har sendt en spesialinvitasjon til Fernando Torres etter at det ble klart at den tidligere Atletico-spissen ikke vil være i stand til å spille for Liverpool mot sin gamle klubb på Vicente Calderon i neste uke, på grunn av skade. Torres har blitt invitert til slutte seg til Cerezo og de andre Atletico-toppene i deres VIP-boks.

Lårskaden som Torres pådro seg under Spanias VM-kvalifiseringskamp i Belgia gjør at han ikke får sitt etterlengtede gjensyn med Atletico-fansen. Men stjernespissen ønsker likevel å reise med den øvrige Liverpool-troppen til sin gamle hjemmebane.

- Torres er oppavlet i Atletico Madrid, og alle her beundrer ham og følger fortsatt hans karriere. Han var veldig uheldig som pådro seg denne skaden akkurat nå. Jeg skulle ønske han kunne ha spilt kampen, uttaler Cerezo til spansk presse.

- Vi inviterer ham til et VIP-sete i en av våre bokser så han får se kampen. Atletico er tross alt hans hjem, forklarer presidenten og legger til at han håper at begge lag går videre fra gruppespillet.


Heksey gleder seg til gjensyn med Anfield
Liverpool-linkede Emile Heskey gleder seg til gjensyn med sin gamle klubb når Wigan gjester Anfield i morgen. Spissen har imidlertid til gode å score mot Liverpool siden han forlot klubben i 2004.

- Jeg ser alltid frem til kampene mot Liverpool. Anfield er et flott stadion med en stor historie, og jeg har selvsagt spilt for klubben. Så dette er store kamper for meg, uttaler Heskey til LFC TV.

- Jeg satser alltid på å spille bra på Anfield. Forhåpentligvis klarer jeg å score eller slå en målgivende pasning, legger han til.

- Det blir en vanskelig kamp for oss. Vi må forsvare oss veldig, veldig bra, ettersom vi møter ett av de beste lagene i landet. Men vi er fysisk sterke, og gir ikke andre lag tid med ballen. Derfor skal ikke Liverpool få det lett.