Torres ikke med mot Arsenal

Fernando Torres er fortsatt ikke skadefri, og kommer ikke til å spille mot Arsenal på søndag. Det sa Sammy Lee, som vikarierte for Benitez under dagens pressekonferanse på Melwood.

Sammy Lee vikarierte for Rafael Benitez under dagens pressekonferanse på Melwood. Benitez har nemlig fortsatt ikke kommet til hektene etter nyresteinoperasjonen han gjennomgikk tidligere i uken. Alt tyder imidlertid på at manageren vil lede sitt lag på Emirates på søndag.

En som ikke blir å se i London på søndag er Fernando Torres. Han har ikke blitt kvitt sin hamstringskade i tide til å spille mot The Gunners.

- Torres kommer ikke til å spille i helgen, nei, sa Lee.

- Han er tilbake i trening, og løper igjen. Vi vil forsøke å være helt sikre på at han er 100% skadefri før han gjør comeback, la han til.

- Når det gjelder Rafael Benitez, så er han mye bedre. Han følte seg ikke så bra i starten av uken, men han kommer sakte men sikkert til hektene igjen, og vil være klar til å lede laget til søndagens kamp.

- Jeg ønsker ikke å avskrive noe lag i kampen om tittelen i desember måned, og spesielt ikke et lag av Arsenals kaliber. Vi har stor respekt for Arsenal. De er en fantastisk klubb, avsluttet Lee.