Torres kan slette enda en rekord

Fernando Torres er i ferd med å slette enda en av Ruud van Nistelrooys scoringsrekorder. Maradona besøkte Melwood i dag. Prestisjefylt legendekamp i Wrexham neste helg.

Fernando Torres kan sette en ny Premier League-rekord om han spiller mot West Bromwich i morgen. Han kan nemlig bli den utlending i den engelske toppligaen som scorer 30 mål på kortest tid.

Så langt står Torres bokført med 29 mål på 39 ligakamper. Dermed har han fem kamper på seg til å slå Ruud van Nistelrooys rekord som lyder på 30 mål på 45 kamper. Engelskmennene Andy Cole, Kevin Phillips og Alan Shearer klarte imidlertid å notere seg for 30 ligamål på kortere tid:

Her er listen over de som har nådd 30 Premier League-mål på kortest tid:
1. Andy Cole (Newcastle)  - 32 kamper
2. Kevin Phillips (Sunderland) - 35 kamper
3. Alan Shearer (Blackburn) - 38 kamper
4. Ruud van Nistelroyy (Man Utd) - 45 kamper
5. Robbie Fowler (Liverpool) - 48 kamper
6. Teddy Sheringham (Nottingham/Tottenham) - 49 kamper
7. Thierry Henry (Arsenal) - 50 kamper
8. Michael Owen (Liverpool) - 56 kamper
9. Lest Ferdinand (QPR) - 57 kamper

Maradona besøkte Melwood
Argentinas nye landslagssjef, Diego Maradona, besøkte i dag Melwood, hvor han hadde samtaler med Rafael Benitez og Javier Mascherano. Trioen diskuterte Mascheranos rolle for landslaget.

- Jeg slapp nesten ikke til, for alle våre spillere var så opprømte over at han var her, og ville hilse på han. To av våre stjernespillere kom bort og ba om autografen hans. Deretter kom 15 nye spillere som ønsket å bli tatt bilde av sammen med ham, ler Rafael Benitez.

- Men Maradona var veldig imøtekommende og tålmodig med alle sammen, legger manageren til.

- Gerrard, Carragher, Keane og Alonso ville alle hilse på Maradona. Alonsos far spilte sammen med Maradona i Barcelona. Og deretter kom Pepe Reina og de yngre spillerne, som Insua, Spearing og Flynn, forteller Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Vi hadde et møte der vi snakket om fremtiden til Mascherano på landslaget, og diskuterte ulike temaer. Det var et veldig positivt møte. Når det gjelder kapteinsvervet for Argentina vil Maradona nå ha et eget møte med Javier, der alt avhenger av spilleren. Dersom han ønsker det, kan han bli en fantastisk kaptein.

Legende-kamp i Wrexham
Liverpool Legends skal møte Manchester United Legends til en prestisjefylt kamp på Racecourse Ground i Wrexham søndag 16.november.

- Jeg ser virkelig frem til å møte mange gamle venner, sier tidligere Liverpool-spiller Dean Saunders, som nå er manager i Wrexham.

Billetter til kampen kan kjøpes på Ticketmaster.co.uk via internett eller på telefon 0044 844 847 2500. Man kan også kjøpe billetter direkte fra Wrexham FC på telefon 0044 1978 262129. Liverpool-supporterne vil få sin egen tribuneseksjon.

Kvelden før kampen vil det bli en spesiell Legends-middag på Ramada Hotell i Wrexham, der en del av de tidligere spillerne vil være tilstede. Dersom man ønsker å være med på denne, kan man kontakte Phil Sadler på telefon 0044 1978 296398 for prisinformasjon.