Torres lover å bli lenge i Liverpool

Fernando Torres akter å bli i Liverpool i lang tid fremover, men utelukker ikke en retur til Atletico Madrid på tampen av karrieren. Ellers anser han Cristiano Ronaldo som favoritt til Ballon d'Or.

Fernando Torrres spilte de siste 20 minuttene mot West Bromwich i går, etter et skadeavbrekk på en måned. I et intervju med Press Association gjør han det helt klart at han akter å bli lenge i Liverpool.

- Jeg tviler på at jeg kommer til å spille i Liverpool resten av karrieren. Jeg ville like å returnere til Atletico Madrid og avslutte jobben der. Men akkurat nå har jeg ingen planer om å forlate Liverpool. Ikke til fordel for Spania, ikke til fordel for Italia, ei heller til fordel for en annen engelsk klubb, uttaler stjernespissen.

- Jeg håper å oppleve mye i Liverpool. Det er en eksepsjonell klubb, legger han til.

Torres er som kjent en av de fremste kandidatene til "gullballen" - Ballon d'Or - kåringen av Europas beste fotballspiller. Det kommenterer han slik.

- Jeg tror ikke jeg har en sjanse. Det er en klar favoritt i Cristiano Ronaldo. Jeg tror ikke det er mange som har gjort så mye for å fortjene utmerkelsen som han gjorde i fjor.