Torres månedens spiller i februar

Fernando Torres har blitt kåret til ”månedens spiller” i Premier League i februar, og vil motta trofeet før avspark i morgen.

Fernando Torres har i dag blitt belønnet for sin fremragende scoringsform ved å bli kåret som Barclays Player of the Month for februar. Spissen kunne motta trofeet fra manager Rafael Benitez på Melwood i formiddag.

Torres gjorde fire mål i februar, inkludert hat-tricket i 3-2 seieren over Middlesbrough på Anfield. Han scoret som kjent også i 3-0 seieren over Sunderland. Liverpools toppscorer skulle også ligge bra an for å gjenta bragden i mars, ettersom han noterte seg for et nytt hat-trick i onsdagens kamp mot West Ham.

- Fernando fortjener denne utmerkelsen etter å ha gjort en så god jobb for laget. Han scorer mål, spiller bra og jobber hardt. Jeg er henrykt over at hans bidrag til laget har blitt anerkjent på denne måten, uttaler Rafael Benitez til liverpoolfc.tv.

- Fernando er en god spiller, en god målscorer og en hyggelig person i tillegg. Det er fantastisk for oss alle å se at han gjør det så bra.

Torres vil bli overrakt trofeet på nytt før avspark i morgendagens kamp mot Newcastle på Anfield. Det skulle være unødvendig å si at dette er El Ninos første trofé av dette slaget. Spanjolen er nemlig den første Liverpool-spiller til å vinne dette trofeet siden Danny Murphy i 2001, om vi ser bort i fra Steven Gerrards utmerkelser.