Torres nominert til pris

Fernando Torres er nominert til prisen ”Northwest Fotballer of the Year” for 2008. Stem på Torres. Billettinfo Marseille borte. Gary Mackay-Steven trives på Melwood.

Supportere kan nå stemme må Fernando Torres som "Northwest Footballer of the Year" for 2008. De øvrig nominerte i Premier League er Kevin Davies, Richard Dunne, Joleon Lescott, Cristiano Ronaldo, Roque Santa Cruz og Paul Scharner.

Disse syv vil konkurrere med spillere fra The Football League om den samlede prisen.

Vinnerne vil bli annonsert på en prisutdeling for Northwest Football Awards 17. november.

Stem på Torres her.

Billettinfo Marseille borte
Liverpool har mottatt 2800 billetter til £42 per stykk til Champions League-kampen på Stade Velodrome tirsdag 16. september kl. 20.45. Sesongkortinnehavere som kjøpte billett til minst én bortekamp i Champions League forrige sesong får fortrinnsrett. Billettene vil være tilgjengelig fra billettkontoret fra torsdag 4. september til mandag 8. september. Fra 9. september til 10. september står Fan Card-innehavere som kjøpte billett til seks bortekamper i Champions League forrige sesong for tur. Fra 11.september reduseres antall bortekamper til fem. Kvalifiseringskampen mot Toulouse teller ikke.

Mackay-Steven trives på Melwood
Gary Mackay-Steven kom fra Ross County i juli 2007. Den skotske kantspilleren hadde imponert Liverpools speidere i U17-EM for Skottland til at han fikk kontrakt på akademiet i Kirkby.
- Da jeg fikk vite at Liverpool var interessert, var dette den eneste plassen jeg ønsket å være, uttaler Mackay-Steven til Liverpoolfc.tv

- Jeg hadde mulighet til å gå på prøve til andre klubber, men jeg dro ikke etter at jeg så fasilitene her.

- Jeg vet selvsagt om tradisjonen med skotske spillere her. Det er definitivt noe jeg ønskerr etterligne. Kenny Dalglish er én av klubbens beste spillere noen sinne, så å følge i hans fotspor vil ikke være dårlig.

Gary Mackay-Steven og Steven Irwin ble hentet opp på til reservelaget på Melwood før denne sesongen.
- Det er et stort steg, men jeg setter pris på muligheten. Det er plassen å være. Jeg lærer ting hver dag, og det går bra så langt.

- Til å begynne ble man litt skremt av stjernene når man spiste frokost og de [førstelagt] var der, men man blir vant til det. Det er vennlige, normale gutter.