Torres og Aurelio til ekspert

Torres og Aurelio har reist til spesialist i Spania for finne årsaken til de stadige skadeproblemene. Tommy Smith mener Keane må bli latere. Også med råd til Riera.

Fernando Torres har besøkt en spesialist i Spania for å finne en løsning på sine gjentagende hamstringproblemer. Spissen fløy til Barcelona for en konsultasjon med en av landets beste muskeleksperter. De røde vil ikke la noe være uprøvd i forsøk på å få Torres helt skadefri.

24-åringen er for tiden ute med sin tredje hamstringskade for sesongen. Den siste kom i 1-0-seieren mot Marseille forrige uke. Det var håp om at Torres vil bli klar i løpet av to uker, men Rafael Benítez har ikke villet sette en returdato. Manageren har også bekreftet at Liverpool gjennomgår Torres' medisinske behandling og treningsprogram. Spillerens livstilstil, fottøy og gange blir også bli studert.

Fabio Aurelio var også med på turen til Spania. Brasilianeren skal undersøkes for å finne svar på hvorfor han til stadighet får problemer med leggen.


Smith med råd til Keane og Riera
Robbie Keane og Albert Riera har slitt med få ut sitt ypperste. Tommy Smith har noen råd som han håper vil hjelpe spillerne.
- Robbie Keane slet igjen med å få innflytelse, og jeg tror det er på tide han forandrer måten han tar fatt på kampene. Jeg vil faktisk like at han blir litt latere. Jeg vet det høres tåpelig ut, men jeg mener det. Han løper konstant der ute. Spesielt når Torres er ute, vil jeg foretrekke å se ham i og rundt straffefeltet og lure rundt som et rovdyr, skriver Smith i sin spalte i Liverpool Echo.

- Jeg vil også fortelle Albert Riera om å bruke bredden ofte - og fortelle de andre Liverpool-spillerne å holde seg borte fra ham. Riera er mye mer effektiv når han kommer én mot én ute på kanten, kan komme rundt mannen sin og få lagt innlegg.