Torres og Gerrard har funnet tonen

Både Kevin Keegan og Rafael Benitez slår fast at kjemien stemmer mellom Fernando Torres og Steven Gerrard, noe stjerneduoen selv sier seg enig i.

Steven Gerrard lar seg ikke rive med av Liverpools gode form. De røde tok sin femte strake seier i går, men kapteinen mener at denne gode formen må vare helt frem til sesongslutt skal det få betydning.

Mange mener at Liverpools gode form kan tilskrives det faktum at Gerrard og Fernando Torres har funnet storformen. I går noterte stjerneduoen seg for hver sin scoring og ditto målgivende mot Newcastle. Til sammen har de to stått for hele 44 scoringer så langt denne sesongen.

- Det er lett å spille sammen med Fernando. Han gjør gode løp og strekker forsvaret til motstanderne, og det gir rom for meg. Det fungerer bra for øyeblikket, men vi må fortsette å spille godt som lag helt frem til sesongslutt. Det blir tøff kamp om Champions League-plassene, slår kapteinen fast til liverpoolfc.tv.

- Vi var skuffet over å ryke ut av FA-cupen for Barnsley, men etter det har responsen fra spillerne vært positiv og det vises i vårt spill, legger han til.

- Vi vant komfortabelt i går. Forsvaret gjorde jobben sin og holdt nullen, og angrepet sørget for scoringer. Hele laget fortjener kreditt for innsatsen.

- Vi kunne lett ha blitt distrahert av Inter-kampen, og det kunne ha påvirket vårt spill. Det var viktig at vi klarte å beholde fokus, og spillerne skal ha kreditt for en profesjonell jobb. Nå kan vi fokusere på Inter-kampen. Det vil bli en veldig vanskelig kamp, men vi har tro på at vi vil gå videre.

- Vi vil vise Inter mye respekt, men vi har likevel tro på oss selv. Vi spiller bra om dagen, og fikk et fantastisk resultat mot dem på hjemmebane. Nå må vi fullføre jobben.

Torres mener kjemien stemmer
Fernando Torres har nå gjort 25 mål på 34 kamper for Liverpool. 19 av scoringene har kommet i ligaen. Mye av dette mener han skyldes at kjemien stemmer mellom ham og kaptein Gerrard.

- Når du spiller sammen med en kar som Stevie, og har vinger som Ryan Babel og Jermaine Pennant, er det lett å gjøre mål. De har vært fantastiske og bidratt til at jeg har fått gode arbeidsvilkår, sier spanjolen.

- Jeg er veldig komfortabel med samarbeidet jeg har med Stevie, og han er komfortabel med meg. Nå må må vi spille slik som dette i lang tid fremover. Vi vet nå hvilke løp den andre går på, og hvor vi er posisjonert. Jeg scorer mål, Stevie scorer mål, og laget vinner. Det er det viktigste, legger han til.

- Vi gjør begge jobben vår, og laget vinner. Det er alt vi konsentrerer oss om. Nå kan vi se frem til Inter-kampen med stor selvtillit. Det er en viktig kamp for oss, og vi må prøve å beholde den gode formen. Vi tror vi kan gå videre. Vi tok en utmerket seier på Anfield, og scorer vi i Milano vil Inter få det vanskelig ettersom de allerede er 2-0 i bakleksa. Inter er et av de beste lagene i Europa for øyeblikket, men vi har tro på oss selv. Vi vil nok legge oss dypt og satse på kontringer. Det blir viktig å få det første målet. Dersom det blir vi som klarer det, må de gjøre fire mål.

Keegan imponert over Torres og Gerrard
Newcastle-manager Kevin Keegan ble også mektig imponert over stjerneduoen til Liverpool i går.

- Vi ser bare begynnelsen av et partnerskapet som vil gjøre at Rafael Benitez og Liverpool-supporterne kan se lyst på fremtiden. Det handler ikke bare om hva de får til nå. Det er skremmende å tenke på hvor bra de kan bli med mer tid sammen.

- Liverpool har spillere som kan straffe et lag som gjør feil, og Gerrard og Torres kan virkelig den kunsten. De forstår hverandre meget godt, og spiller på hverandres styrker. Det utnytter de til fulle ute på banen.

Dette sier også Rafael Benitez seg enig i.

- Torres og Gerrard forstår hverandre veldig godt. Dersom lag gir dem tid og rom, kan de være svært farlige. De er dyktige spillere, med gode bevegelser. Kjemien stemmer, og de vet hvilke løp de skal gjøre, dermed klarer ikke forsvarerne å stoppe dem. De er stinne av selvtillit nå, og tror de kan score i hver kamp. Det blir viktig å ikke slippe inn mål i Milano. Vi vil prøve å score selv, da det kan være nøkkelen til å gå videre, sier Liverpool-manageren.