Torres og Gerrard i troppen

Rafa tar ingen sjanser når man i ettermiddag møter amatørene fra Havant and Waterlooville. Momo Sissoko ut og Javier Mascherano permanent, men Pablo Aimar blir også sterkt linket.

Itandje i mål
Liverpool vil ha stjernene i beredskap til dagens møte med Askeladden i 4.runde av FA-Cupen. Fernando Torres, Steven Gerrard og Jamie Carragher er alle med i troppen til å møte Havant and Waterlooville, selv om det er usikkert om hvem som vil starte. Rafael Benitez bekrefter at Charles Itandje igjen vil vokte målet til de røde.

En som er forventet å starte sin første kamp for Liverpool er nyinnkjøpte Martin Skrtel (bildet), og lagkamerat Carragher ser fram til mer konkurranse om plassene i midtforsvaret.

- Vi har vel alle antatt et det ville komme inn en ny midtstopper, forteller Carra. - Manageren har sagt at vi trenger flere forsvarspillere slik at det ikke er noen overraskelse.

- Det er klart at dette skaper mer konkurranse for meg og de øvrige som spiller i midtforsvaret, men det kan bare være av det gode. Det gjør at du er på tå hev og må stadig bevise at du er god nok for laget.


Spekulasjoner om Aimar
Med bare fem dager igjen før transfervinduet lukkes er det forventet at Momo Sissoko går til Juventus, og at Liverpool bruker pengene til å sørge for at man sikrer seg Javier Mascherano på en permanent avtale.

I dagens Liverpool Daily Post hevdes det at Rafa Benitez nå vurderer å hente inn Pablo Aimar, etter at hans tidligere playmaker i Valencia skal være tilgjengelig i Real Zaragoza. Spilleren selv har uttrykt ønske om å spille i engelsk liga.

Liverpool Echo kjører også saken om Aimar som "eksklusivt" i sin formiddagsavis, noe som styrker troverdigheten i dette ryktet.