Torres og Gerrard med mot United

Fernando Torres og Steven Gerrard er erklært skadefrie, og er med i troppen til morgendagens kamp mot Manchester United. Det bekreftes av Liverpool FC. Lucas Leiva spiller ikke.

Både Fernando Torres og Steven Gerrard har fått legens velsignelse til å spille mot Manchester United på Anfield i morgen. Begge spillerne fullførte en lett treningsøkt på Melwood i formiddag, hvorpå duoen ble inkludert i troppen til kampen mot Alex Fergusons menn.

- Både Gerrard og Torres er bedre nå, bekreftet Rafael Benitez på dagens pressekonferanse på Melwood.

- De fullførte formiddagens treningsøkt. Det var ingen hard økt, men de vil begge være i troppen til kampen, la han til.

- Det er viktig for oss å ha med disse to kvalitetsspillerne, som har evner til å forandre en kamp.

- Jeg er ikke overrasket over at de har blitt skadefrie i tide. Det medisinske støtteapparatet har gjort en god jobb med spillerne, og spillerne selv har jobbet virkelig hardt med fysioterapeutene for å bli klare til kampen.

Liverpool har ingen nye skadebekymringer, og Benitez har dermed en fulltallig tropp å velge fra når han skal plukke ut sin startellever mot gjestene fra Manchester. Manageren kommer imidlertid ikke til å benytte Lucas Leiva i denne kampen, etter at han kom sent tilbake fra Brasils landskamp mot Bolivia.