Torres scorer de fleste foran The Kop

Fernando Torres scorer de aller fleste av sine mål foran The Kop. Så langt har han gjort 19 mål på Anfield og 15 av disse er kommet foran The Kop End.

Spesielt å score foran The Kop
Fernando Torres sier at det er noe spesielt å score foran The Kop på Anfield. Spanjolen gjorde sitt 15. mål for sesongen foran den delen av Anfield.

Målet hjalp Liverpool til en 1-0-seier over Everton og til en fem poengs ledelse i kampen om fjerdeplassen mot samme lag. Dette var også Fernandos 19. ligamål på Anfield.

- Jeg føler meg alltid sikker på at jeg skal kunne score på Anfield. Jeg har 19 mål på Anfiled nå, noe som er fantastisk for meg, og det virker som jeg scorer de fleste foran The Kop. Det er helt fantastisk. Jeg vet ikke helt hvorfor det er slik, men jeg scorer alltid der. Det må være noe spesielt med den tribuneseksjonen, det er bare ulikt andre deler av stadion. Jeg føler jeg alltid har selvtillit når jeg spiller foran dem.

Lagets nummer ni har nå scoret i seks hjemmekamper på rad, en rekord han deler med Fred Pagnam (1919), Roger Hunt (1964), Ian Rush (1983) og Michael Owen (1999). Av disse angriperne, så er det ingen tvil om at gårsdagens vinnermål vil leve lengst i supporternes hukommelse.

- Å score vinnermålet i mitt første lokalderby er fantastisk. Men det var viktigst å vinne kampen og få litt mer avstand til Everton på tabellen enn før kampen. Nå har vi taket på fjerdeplassen og kan konsentrere oss om Champions League, sier 24-åringen som misset høstens derby på grunn av skade.

Torres har nå scoret 28 mål i alle turneringer så langt denne sesongen.

- Det er gøy om dagen. Fansen er veldig glade og lykkelige. Det var god stemning og støtte for begge lagene i kampen. En derby-kamp er forskjellig fra andre. Det er en viktig kamp for fansen og du kan føle gjennom dagene før kampen oppbyggingen for kampen, at dette er noe spesielt. Å slå Everton gjør våre fans lykkelige.

Seieren over Everton søndag, er sjette gang i historien at Liverpool vinner begge derbyene i løpet av en sesong. Seieren var et perfekt svar etter siste helgs skuffende tap på Old Trafford, og Torres tror laget nå kan bringe med seg mye selvtillit inn i Champions League-møtene med Arsenal.

- Når du taper, ønsker du alltid å slå tilbake med en seier.Vi har selvtillit igjen nå, og vi har troen på at vi kan slå Arsenal. Tapet mot United er glemt. Det var en svak kamp av oss. Nå har vi Arsenal på bortebane, og vi vet at dette blir en stor kamp. Vi har seks ligakamper igjen, og vi kan konsentrere oss om dem.