Torres ser frem mot tirsdag

Fernando Torres tror det blir en tøff kamp mot Russland på tirsdag, og skulle ønske England også var representert i mesterskapet. Crouch på billigsalg? Mascherano fyller år.

Det er mange røde som holder Spania som sitt lag i årets europamesterskap i Sveits og Østerrike, ettersom verken Norge eller England er kvalifisert for mesterskapet. Spanjolene spiller sin første kamp på tirsdag, når Russland står på motsatt banehalvdel. Liverpools og Spanias Fernando Torres ser frem mot kampen.

- At Russland blir et veldig vanskelig lag å møte så vi da de møtte England. Jeg tror de kan bli en av de store overraskelsene i dette mesterskapet, sier Torres til The Independent.

- Det gjør meg stolt at så mange i England håper vi skal vinne. Engelske supportere er uheldige som ikke har laget sitt der, og jeg er glad for at de håper vi skal vinne mesterskapet.

Luis Aragones og Spanias spillestil er veldig ulik fotballen 24-åringen er vant med fra Premier League, og han er klar over at han må omstille seg når det er landslagsfotball.

- Spanias spillestil er mer langsom, med flere ballberøringer, mens i Liverpool er alt så mye mer direkte. Spillestilen til Liverpool passer meg utmerket, men nå er jeg med Spania og må omstille meg. Fotballen er annerledes, men de av oss som er med i troppen og spiller i utlandet må omstille seg Spanias stil og ikke motsatt. Det er ikke lett å spille forskjellig fra en dag til neste.

Landslagssjef Luis Aragones er også klar på at de spillerne som spiller i utlandet må omstille seg.

- Det kommer an på dem. De vet at det er to alternativer når det kommer til spillestil. Den ene er den engelske stilen, som handler om å komme seg bort fra sin oppasser og lange baller, og den andre er vår. Torres og Cesc Fabregas har vært i troppen lenge nok til at de vet hvordan vi spiller.

Fernando Torres fikk også spørsmål om hvilken av de engelske landslagsspillerne han gjerne ville likt å ha i det spanske laget. Her var svaret verken oppsiktsvekkende eller overraskende.

- Steven Gerrard, selfølgelig.

Crouch på billigsalg?
Tidligere Liverpool Echo-journalist, Chris Bascombe, har i dag en sak hos sin nye arbeidsgiver News of the World som omhandler overgangssagaen rundt Peter Crouch.

Han hevder at Hicks og Gillett sliter økonomisk, og vil derfor tvinge gjennom et salg av Peter Crouch til en langt lavere sum enn Rafael Benítez sitt prisforlangende på £15 millioner. Crouch har kun ett år igjen av sin kontrakt, og Portsmouth-sjef Harry Redknapp skal være villig til å legge £10 millioner på bordet for å sikre seg spilleren. I følge Bascombe skal Benítez være rasende etter å kun ha fått £20 millioner til å forsterke stallen med, og må derfor selge unna for å få penger til rådighet.

News of the World-journalisten hevder også at Aston Villa i helgen har avslått et bud på £12 millioner på Gareth Barry, men at Villa er fast bestemt på at kapteinen ikke er til salgs.

Han hevder også at Hicks samler inn penger om dagen, men at det ikke er for Liverpool FC og stadionplanene, men for republikanernes presidentkandidat, John McCain. Texaneren er som kjent veldig aktiv politisk, og støttet blant annet George W. Bush sin presidentkampanje økonomisk.


Mascherano fyller år
Javier Mascherano er i dag 24 år gammel. Argentineren ble født i San Lorenzo i 1984, og har vært en stor suksess i klubben etter den kontroversielle overgangen fra West Ham.

Vi gratulerer!