Torres ser ut til å rekke United-kampen

Fernando Torres ser ut til å rekke kampen mot Manchester United, etter at hans hamstringskade har blitt leget i rekordfart. Steven Gerrard må trolig stå over.

Liverpool Daily Post melder i dag at Fernando Torres er i ferd med å vinne kampen mot klokka for å bli spilleklar til lørdagens storkamp mot Manchester United på Anfield. Da spissen pådro seg skaden på Villa Park, stipulerte legene rehabiliteringen til 2-3 uker. Det er nå ni dager siden.

Legenes prognoser den gangen tydet på at Torres ikke ville rekke tidligkampen lørdag, men Liverpools medisinske stab skal nå være optimister med tanke på at spanjolen kan bli spilleklar likevel. Skaden skal ha respondert svært bra på behandlingen som har blitt iverksatt, og rehabiliteringen har gått mye raskere enn først antatt.

Nå skal derfor Liverpools lege ha godt håp om at Torres kan spille fra start av mot de regjerende mestrene. Det er utvilsomt søt musikk i ørene til Rafael Benitez, og et fint plaster på såret nå som manageren ser ut til å måtte klare seg uten kaptein Steven Gerrard i denne viktige kampen. Gerrard selv har nemlig antydet at han neppe blir spilleklar før til bortekampen mot Marseille, om en uke fra i dag.