Torres stolt over å tangere Hunt

Fernando Torres uttaler at han er stolt over å ha tangert Roger Hunts 46 år gamle klubbrekord, etter å ha gjort mål i åtte hjemmekamper på rad i ligaen. Eriksson mener City ga bort ballen for lett.

Fernando Torres gjorde som kjent mål i åttende hjemmekamp på rad i ligaen i går, og tangerte dermed Roger Hunts klubbrekord fra 1961/62-sesongen. På den tiden spilte Liverpool i gamle 2.divisjon.

- Jeg leste om rekorden i kampprogrammet, og jeg er veldig stolt. Nå vil jeg prøve å repetere dette neste sesong, uttaler hovedpersonen selv til Liverpool Daily Post.

Trass i hans egen suksess denne sesongen, innrømmer imidlertid Torres at han er skuffet over at Liverpool må avslutte sesongen uten noe trofé å vise til.

- Vi ønsker å vinne trofeer hver sesong. Kanskje klarer vi det neste sesong. Vi må bare fortsette å forbedre oss. For fansen er ligaen det viktigste, og kanskje kan det være vår tur neste sesong. Vi har et sterkt lag, som kan vinne alle kamper, mener toppscoreren.

Eriksson: - Vi ga Liverpool seieren
Manchester City-manager Sven Göran Eriksson mente at hans lag forærte Liverpool seieren på Anfield i går, hovedsakelig fordi de lyseblå ikke klarte å holde ballen i laget. De røde vant som kjent 1-0 i en kamp hvor seieren etter spill og sjanser burde ha vært betraktelig større.

- Jeg syntes vi var godt med på notene i første omgang, men i 10-15 minutter i andre omgang spilte Liverpool utrolig godt, og vi klarte ikke å holde på ballen. Vi kom litt inn i kampen igjen senere i omgangen, uttalte svensken til Sky Sports.

- Vi ga bort ballen alt for lett, og hver gang Liverpool skapte en sjanse var det fordi vi hadde mistet ballen noen sekunder tidligere, om vi ser bort fra cornere og frispark. Slike ting bør vi unngå, og det blir ikke enklere når du gjør det mot Liverpool på bortebane.